facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VIBO Het Kasteelpark

VIBO Het Kasteelpark

Info

Vibo BuSO Het Kasteelpark
Secundaire school voor jongeren met een normale begaafdheid en een autismespectrumstoornis of een neuromotorische aandoening.

Geschiedenis

Secundaire school voor jongeren met een normale begaafdheid en een autismespectrumstoornis of een neuromotorische aandoening.

Adres: Steenweg op Mol 154, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: +3214638527
Stad: Oud-Turnhout
Route: Steenweg op Mol 154
Postcode: 2360



op zoek naar gerelateerd: Smartschool Kasteelpark, VIBO Oud-Turnhout, Mso kasteelpark, VIBO OV4, School Oud-Turnhout, VIBO De Ring vacatures, Vibo type 3, Pauzeknop kasteelpark
Recensies
Wat een top school met vriendelijke leerkrachten. Prachtig groen domein met containers en water uit het plafond. Je kan er ook goed Pokémon go spelen omdat de school een gym is. Helemaal geweldig!!! Top school!!!
Goede school. vriendelijke leerkrachten. : Maar helaas word er niet genoeg gedaan tegen pesten. : Helaas moest ik vluchten naar een andere school. : Maar ik heb vertrouwen dat als er meer word gedaan tegen pesten dat dit een geweldige school word. :
je leert niks je wordt gewoon psychische mishandeling op deze school
Schilderachtig uitzicht, goede leraren. 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid