facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vibes

Vibes
"Open for takeout or to come and have lunch/diner room for +-30people but make sure to make a reservation with tablebooker or 0477 16 59 34opening hours might vary so be sure to let us know when you come"
Adres: Grote Pieter Potstraat 14 , Antwerpen 2000, BE
Stad: Antwerpen
Route: Grote Pieter Potstraat 14
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Foodvibes Antwerpen, Foodvibes Antwerpen Menu, Restaurant Antwerpen, Antwerpen - Tripadvisor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vuile Was De Vuile Was 5 meter Ik heb nog nooit zo’n slechte DJ gehoord. Kan geen nummer langer dan 10 seconden op l...
Taverne Rubens Taverne Rubens 74 meter Niet te eten. Is het zo moeilijk om een croque klaar te maken? Precies een steen , bo...
Poncha Bar Madeira Poncha Bar Madeira 101 meter Heerlijke cocktails, topbediening en leuke sfeer
Sous-Sol Sous-Sol 109 meter Topplek, even tot rust komen met heerlijke wijn en toch midden in de stad!
Bar Cartagena Bar Cartagena 114 meter
Ancient D'anvers Ancient D'anvers 162 meter
Cafe Bobino Cafe Bobino 195 meter Gezellig cafe. Bier lekker fris zoals het moet. Super vriendelijke dame.
Bar Filou Bar Filou 208 meter Leuke kleertjes maar je zin om iets te kopen is zo voorbij... Hoe onvriendelijk en ha...
Maurice & Dietrich Maurice & Dietrich 211 meter Café Ma t/m Vr 11u tot ...u Za & Zo 10u tot ...u
Absinthbar Absinthbar 252 meter Enkel komen aperitief drinken en wat snacks. De absinth cocktails waren heel lekker, ...
Witzli Poetzli Witzli Poetzli 258 meter Dit is the place too be...daar kun je iedereen ontmoeten...academie publiek...acteurs...
Sals Café Sals Café 263 meter Lekkere cocktails, handig dat je liter cocktails kunt kopen. Voor we gezelligheid moe...
HOBS HOBS 274 meter Super lekkere halve kip met friet. Ook geitenkaas veggie is een aanrader. Veel bedien...
Het Kathedraalcafé Het Kathedraalcafé 281 meter Leuk plekje met eigen bier. Een rustmoment in de drukke stad
De Kroeg De Kroeg 286 meter Diversiteit aan gasten. Meisjes die kaarten, jongens die dj zijn met hoofdpijn, leuke...
Bar Deco Bar Deco 291 meter Heel leuke plaats met een bijzonder vriendelijke bediening waar het gezellig vertoeve...
Antwerp Piano Bar Antwerp Piano Bar 294 meter Voor rustig een drankje om te genieten van de muziek, dan is het hier de place to be.
Café Pelikaan Café Pelikaan 362 meter Kroeg van on-Nederlandse kwaliteit, in het hartje van Vlaanderen. Een plek waar de ka...
Recensies
Een prachtig verborgen pareltje in het centrum van Antwerpen! Foodvibes heeft een super sfeervol terras in een rustig straatje. Je kan hier genieten van heerlijke verse pastas, slaatjes en Italiaans geïnspireerde hapjes! Alles is super smaakvol. De bediening is uiterst vriendelijk. Een aanrader!
Fantastisch lekker restaurant met de beste pasta’s van Antwerpen, een echte aanrader dus na een dagje shoppen of als snelle lunch! Zeer gezellige sfeer, top chef en een super service. Al meerdere keren komen eten en mijn favorieten zijn de pasta pesto en de pasta arabiata, een aperolle’ke in de hand mag zeker niet ontbreken Kortom: goeie vibes bij Foodvibes, olé!
Bijzondere ervaring, bij binnenkomst van een klein restaurant via de achterdeur weer naar buiten en een pand aan de andere kant van de straat weer naar binnen. Persoonlijke benadering, kleine kaart, en het eten smaakte erg goed. Smaakvolle pasta en mooie portie. Prijs/kwaliteit was top. Het was wel aan de koude kant binnen, en duurde lang voor het eten werd geserveerd. Maar dit kwam om dat er een groepje voor ons was. Kortom, een aanrader!
Wij hadden een mascarpone pasta glutenvrij en een pasta bolognese. Allebij zeer smaakvol. Het eten en prijs verhouding was super! Kreeg het helaas niet alleen op. Daarbij hadden we een mocktail wat een heerlijke icetea was dat! Personeel was erg vriendelijk en vragend of het eten goed op smaak was. Zo hoort het eigenlijk!
Lekkerste eten in heel Antwerpen! Perfecte afsluiter na een dagje shoppen met een gezellige locatie op wandelafstand van de Meir. Altijd een warme ontvangst van het personeel :
Vandaag met zijn zessen gegeten. Toen we aankwamen was het restaurant leeg. De eigenaar stond blijkbaar alleen en had 20 mensen afgezegd en alleen wij waren in het restaurant. Het was een beetje kaal en het duurde allemaal erg lang. Na 10 minuten werden de drankjes opgenomen. En omdat we honger hadden, bestelde we ook gelijk het eten. Na 15 minuten werden de 1e drankjes gebracht. En toen was het wachten op het eten. Toen we na 45 minuten onze eerste drankjes op hadden en maar even opzoek gingen naar de bedienen, zei hij dat het eten nog 5 minuten zou duren. We gaven gelijk de drankjes door. 15 minuten later kwam het eten. Onze glazen nog steeds leeg en geen nieuwe drankjes. Wij waren niet onder de indruk van het eten. De 2e ronde drankjes hebben we maar afbesteld. Al met al jammer dat hij ons niet had afgebeld. Ik had liever met onze 4 kids een toffe ervaring gehad. Het is sneu voor de eigenaar maar dit was echt niet goed.
Geweldig concept, zeer mooi pand gelegen op een rustige locatie in een gezellig straatje, toch centraal in het hartje van Antwerpen. Uitgebreide menu met leuke suggesties Gezellige, huiselijke inrichting alsof je echt in de woonkamer zit. De cocktails zijn een aanrader! Pasta was heerlijk, goede porties ook! Er zijn ook tal van mogelijkheden voor vegetariërs of allergieën. Doe zo verder!
Wij hadden meer dan een dag van tevoren gereserveerd voor dit restaurant. Een uur van te voren werd uiteindelijk onze reservering geannuleerd..? Omdat ze hier zo ontzettend laat mee waren, hadden wij geen kans meer om nog bij een ander pasta restaurant te reserveren. Wij vonden dit erg klantonvriendelijk.
Ontzettend lieflijk restaurant met heerlijk eten. Op de kaart staan een aantal zeer smakelijke gerechten die naar wens kunnen worden uitgebreid naar een grotere portie, maar voor mij was een voorgerecht en een hoofdgerecht meer dan voldoende. Mocht je een plekje zoeken om met een geliefde of vrienden rustig te dineren - zoek niet langer. Hier moet je zijn. Als ik in de buurt ben, schuif ik hier zeker weer eens aan!
Heel lekker gegeten, vriendelijk personeel en leuk rustig plekje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid