facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ViaVia Reiscafé Antwerpen

ViaVia Reiscafé Antwerpen

Info

Via Via reiscafés zijn ontmoetingsplaatsen voor wereldreizigers. Het zijn kruispunten tussen Oost en West, Noord en Zuid.

Adres: Wolstraat 43, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 03 226 47 49
Stad: Antwerp
Route: Wolstraat 43
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 00:00
Dinsdag: 11:30 - 00:00
Woensdag: 11:30 - 00:00
Donderdag: 11:30 - 00:00
Vrijdag: 11:30 - 00:00
Zaterdag: 11:30 - 00:00
Zondag: 15:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: via via menu, via via restaurant, via via reiscafé mechelen, satay antwerpen, via via reiscafé geplande evenementen, reiscafe, wolstraat antwerpen, viavia leuven
Recensies
Ronduit karige gerechten. Ik had het idee dat het hoofdgerecht uit de magnetron kwam. Bij het voorgerecht zaten een paar stukjes stokbrood en boterhammen die bijna bevroren aanvoelden. Je kan beter viavia op reis gaan naar een ander cafe
Ik wist niet van het bestaan af, maar doordat we uitgenodigd werden voor een presentatie van Sovjetreizen gingen we vol goede moed naar Antwerpen. De auto in de P garage van de Grote Markt gezet. Die is niet goedkoop, we waren 21 euro lichter geworden. De trein echter zou veel duurder zijn geweest. Enfin, eerst polshoogte genomen via maps, en gezien dat het een armzalige straat betrof. Echter niets is minder waar, het is gewoon een zeer oude straat achter de kerk. De pui is echter fraai en de inrichting zeer verrassend en mooi. Ook een zaal is boven aanwezig, iets wat we niet hadden verwacht. De presentatie werd gehouden door zeer enthousiaste medewerkers, die echt plezier hadden om over de verre locaties te vertellen. Zeer leerzaam en echt niet zo klef als op die vakantiebeurzen. Daar wil men gewoon verkopen. Sovjetreizen hebben wat hogere prijzen, maar daar komt dan verder niets bij, het is all inclusive. Gids, hotels, vervoer, echt heel compleet. Het enige wat je betaalt is het visum en de drankjes die je onderweg inneemt. Vriendelijke mensen en makkelijk in omgang, heel persoonlijk. Geen groot reisbureau maar wel punctueel. Tijdens de presentatie was er ook een kleine wijnprowverij van wijn uit Georgië, het oudste wijnland ter wereld met een geheel eigen vergistingsmethode. Wij hadden ook een lunch besteld voor 15 euro. Daarvoor kregen we een diep bord met borsjtsj, aansluitend empanada's i vier smaken met een pittige saus apart. Als sluitstuk tiramisu in een blikje. Geweldig lekker allemaal en we waanden ons al op reis. Onze volgende reis gaat naar Georgië, dat is al zeker. Nu eerst nog maar de covid-toestand afwachten.
Altijd lekker eten tegen een heel correcte prijs. Al jaren een bezoekje waard.
Lekker gegeten, goed gebabbeld en fijn onthaald en geholpen! We waren met een groep van 18 wat geen enkel probleem was tijdens ons bezoek. Super vriendelijke gastvrouw!
Nieuwe eigenaars? Het eten was eigenlijk veel lekkerder dan voorheen. En super vriendelijke, hartelijke bediening. Geen klachten over vroegere bediening, die waren ook steeds vriendelijk Wij komen zeker vaker terug nu!
Apro ,voorgerecht en hoofdgerecht was veel te snel.Eten: 3/5
Gezellig café met supervriendelijke bediening. We komen zeker eens terug om de wereldkeuken te proberen.
Ondanks de vriendelijke bediening was ons bezoek aan ViaVia niet noemenswaardig. We hadden gereserveerd voor vijf personen en bij aankomst werden we verwezen naar een kleine tafel voor vier personen, waar men nog snel een stoel aanschoof. Als sardientjes in een blik, vroegen we dan toch maar om een grotere tafel. Die kregen we: we mochten boven gaan zitten op de eerste verdieping. We bestelden onze drankjes en nacho’s en lieten nog even vallen dat we toch wel dorstig waren. Eerst kregen we de nacho’s, daarna pas het drinken. Toen we de drankkaart nog niet goed en wel bekeken hadden, werd deze ons al afgenomen om aan een andere tafel te geven. Eén drankkaart per tafel is sowieso al een beetje weinig, trouwens. De pasta pesto en de risotto waren droog. De spaghetti bolognese proefde alsof men de saus van de chili con carne op spaghetti hadden gegooid en de moelleux die overduidelijk niet vers was, was koud. Tot onze spijt dus geen goede ervaring… Daarenboven werd niemand gevraagd om de CovidSafe te laten scannen, wat ook niet erg geruststellend is, natuurlijk.
Goed en genoeg eten voor een nette prijs. Zeer vriendelijke bediening. Zeker doen
Wat is hier gebeurd? De aandacht voor de wereldkeuken werd ingeruild voor een oppervlakkige Balkan hap. De atmosfeer waar ik vroeger voor bleef hangen is nu helaas een slordige teleurstelling.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ViaVia Reiscafé Antwerpen. Wolstraat 43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ViaVia Reiscafé Antwerpen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ViaVia Reiscafé Antwerpen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ViaVia Reiscafé Antwerpen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid