facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ViaVia

ViaVia

Info

Wereldkeuken bij je thuis, op een feest of een workshop? Jij prikt de bestemming en wij zorgen voor een culinaire reis doorheen je favoriete bestemming.



"Wereldse tapas & streetfood in een gezellige sfeer! Cocktails & mocktails. Zomers terras & gezellig binnen in de winter!"
Adres: Ledegemstraat 20, 8890 Moorslede
Telefoonnummer: 0475329374
Stad: Moorslede
Route: Ledegemstraat 20
Postcode: 8890



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Moorslede, Afhaalmenu Moorslede, Tapasschotel Moorslede, Tearoom Moorsele, Pizza Dadizele, Mart 2 Moorslede, Tapas Roeselare, Take away Dadizele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FEST catering FEST catering 4 km ° kaasplanken ° broodjesmanden ° tapasplanken ° wrapplanken ° koude schotels ° ontbij...
Vandekerckhove Dranken - Prik&Tik Moorslede Vandekerckhove Dranken - Prik&Tik Moorslede 9 km Supermooie zaak met véél aanbod. Aanrader om drank-cadeautjes te laten inpakken, alti...
Nazareth Kaas Nazareth Kaas 10 km De ambachtelijke zorg en trage rijping geven Nazareth dat subtiele en toch karaktervo...
Recensies
Super lekker gegeten gisteren samen met beste vriendin. De mexican choriqueso nachos waren overheerlijk ! Gezellig restaurant , superlekkere tapas en heel vriendelijk personeel ! Voor herhaling vatbaar. Komen zeker terug voor mijn 30ste verjaardag in januari samen met de ouders !
Heel lekker eten en drinken en heel vriendelijke mensen. Een aanrader om in goed gezelschap te doen om een gezellige avond te beleven.
heel aangenaam verrast. Het plaatje klopt...interieur, bediening, tapas,...we komen terug...ps: lang geleden dat ik ergens zo'n lekkere rode huiswijn dronk.
Eens andere tapas dan anders. Vriendelijke bediening en leuke sfeer. Voor herhaling vatbaar want de keuze is groot.Eten: 4/5
Wij zijn er vorige week vrijdag geweest. Alles was TOP van 't begin tot het einde! De cocktails waren super, de tapas waren subliem & de dessertjes waren perfect om de avond mee af te sluiten. Wij komen zaterdag al weer terug voor de Mexicaanse avond, én we kijken er naar uit!
Een onverwachte ervaring op een onverwachte plaats! We begonnen de avond met een heerlijke schotel warme nacho's met verse groenten, met daarop een smeuïge laag gesmolten kaas. Het hoofdgerecht bestond uit een goedgevulde schotel tapas om duimen en vingers bij af te likken. De patron kwam enthousiast en uitgebreid uitleg geven bij het menu en daarna bij de gerechten. Later op de avond misschien door de drukte werd er wel wat minder op de zaal gelet waardoor we een kleine beetje op onze dorst bleven zitten, dat vond ik wat jammer. Maar algemeen: heerlijke wereldkeuken in een aangenaam kader!
Heel vriendelijke en vlotte bediening...zeer gezellig interieur. Tapas zijn er super lekker... maar ook andere gerechtjes zagen er zeer smakelijk uit.
Supergezellig kader, vriendelijke en vlotte bediening, lekker en simpel food. Leuk gewoon om naartoe te gaan. Kleine tip mss: er mag gerust een dikke kwak meer kaas op de nachos 5 op 5!
Zeer lekker!!! Wie van tapas houd is deze plaats zeker een aanrader. Super vriendelijke uitbaters. 1× er geweest ga je zeker nog es terug.
Altijd zeer lekker en vriendelijk personeel Super lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid