facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vialegis

Vialegis

Info

Legal Staffing Solutions - For and By Lawyers

Geschiedenis

Vialegis is de marktleider en specialist inzake werving en selectie van juridische en fiscale profielen en op het gebied van Legal Interim Management.

Het is onze missie om voor onze klanten de beste kandidaten te zoeken en voor onze kandidaten de beste jobs te vinden – en dit zowel voor vaste posities als voor tijdelijke projecten.

Vialegis hanteert het principe ‘voor en door juristen’. Onze consultants hebben allen zelf een Master in de Rechten en ervaring aan de Balie of als in-house bedrijfsjurist. Door onze ervaring, marktpositie en onze persoonlijke netwerken begrijpen we als geen ander de juridische markt en zijn we dus de ideale speler om uw juridische noden op een snelle en efficiënte manier in te vullen.



"Vialegis is sinds 2003 pionier en marktleider in België in het plaatsen van vaste en tijdelijke juridische profielen.Ons team bestaat uit ervaren consultants met een opleiding en een professionele ervaring in de juridische sector ‘voor en door juristen’."
Adres: Lambroekstraat 5A, 1831 Diegem
Telefoonnummer: +32 (0)2 290 23 50
Stad: Diegem
Route: Lambroekstraat 5A
Postcode: 1831



op zoek naar gerelateerd: werken bij vialegis, jacon legal, vialegis vacatures, lexgo vacatures, legalia, legal interim, lexgo, vacature bedrijfsjurist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crossfield Crossfield 938 meter Heel professionele begeleiding.
Arcadius Arcadius 1 km Vertaald door Google Geweldige plek om te werken ! Origineel Great place to work !
Recensies
Vertaald door Google Heel leuk en professioneel stel. Origineel Very nice and professional team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid