facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Via Velo Bike & Battery Store

Via Velo Bike & Battery Store

Info

Official Stevens Bikes dealer

Geschiedenis

Official Stevens Dealer

Adres: Edingsesteenweg 133, 1755 Gooik
Telefoonnummer: 0484/14.16.84
Stad: Gooik
Route: Edingsesteenweg 133
Postcode: 1755


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Gooik, EMS Bikes, Fietsverhuur lennik, Zaakvoerder EMS Bikes, COBB fietsen
Recensies
Via Velo is zonder overdrijven dé beste fietsenwinkel in de buurt! Ik fiets jaarlijks meer dan 25.000 km woon-werk verkeer met twee e-mtb's en die vereisen dus best veel onderhoud. Elke keer opnieuw ben ik supertevreden van het kwalitatieve onderhoud, de doordachte technische oplossingen bij problemen en de persoonlijke flexibele aanpak. Het is steeds een plezier om bij Gunther langs te komen! Interessant zijn ook de openingsuren: wie overdag, zoals de meesten, moet werken, kan tijdens de avond heel makkelijk bij Via Velo binnen. Mijn volgende fiets koop ik zeker opnieuw bij Via Velo : !
Topservice, staat altijd voor je klaar, heel eerlijk en betrouwbaar. Geen spijt dat ik mijn mountainbike daar kocht! Had een probleempje met mijn band, diezelfde avond was hij al gemaakt.
Snel en goed herstel van mijn fiets.
Goede service.
Goeie service.
Vertaald door Google Eerste dienst. Origineel Prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid