facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Via Mobili

Via Mobili

Info

Raambekleding, tapijten, Interieurinrichting, kleuradvies, verlichting, zitmeubelen, dressings,...


Geschiedenis

Via Mobili is nu samen met Integration at home gevestigd in 1 showroom te Lennik.

Dit om u nog beter te kunnen dienen: totaalinrichting, interieurstyling, meubilair, raambekleding, kleuradvies, verfwerken, behang, verlichting, elektriciteit, domotica, beveiliging, Audio & visual, Multiroom, Netwerk, beeld, home theater en smart control.


Adres: Assesteenweg 204-206, 1750 Eizeringen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32478404756
Stad: Eizeringen
Route: Assesteenweg 204-206
Postcode: 1750


Recensies
Bernadette, Paul, Niet enkel tijdens de verkoopfase stonden jullie ons bij met raad en daad maar ook de dienst naverkoop is van wereldformaat dus ... BIj deze willen we jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service na verkoop. De verduistering in onze slaapkamer ziet er nu weer geweldig strak uit ... mooi recht zoals het hoort. Altijd leuk om met enthousiaste, super gemotiveerde mensen te kunnen samenwerken. Jullie zijn een aanrader ... BEDANKT!!!
Heel goede service, kwaliteitsvolle en stijlvolle raamdecoratie. Bernadette geeft advies op maat die van jouw huis het thuis maakt! Heel erg vriendelijke mensen. Dankjewel! Wij zijn heel erg blij met het resultaat.
Bernadette en Paul, Ik heb geweldig geslapen! Maximale verduistering doet toch wonderen. Bedankt voor de goede raad en service!
Super blij met mijn keuze voor Via Mobili. Verduisterende gordijnen in een mooie stof aan het ene raam en Duette met verduistering aan het andere. Bernadette, bedankt om me zalig te laten slapen. Je denkt mee, geeft waardevol advies en zorgt voor een tiptop opmeting en plaatsing.
Zeer vriendelijk onthaalt in de winkel. Voldoende uitleg over de producten gekregen. Verder vlotte levering en perfecte plaatsing. Dikke aanrader!!
Heel vriendelijk, behulpzaam en een fantastische service! Een dikke aanrader
Zeer tevreden! Heel vriendelijke mensen en snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid