facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VG Tailoring

VG Tailoring

Info

Italiaanse herenkleding en personal made accessoires op maat.



"VG Tailoring specialiseert zich in herenkleding op maat. U kan ook bij ons terecht voor kostuums, hemden, jeans, chino's, knits & accessoires op maat."
Adres: Oeverstraat 13, 9140 Temse
Telefoonnummer: +32 472 320 438
Stad: Temse
Route: Oeverstraat 13
Postcode: 9140


Recensies
Wij hebben een hemd als geschenk besteld voor een van onze gym klanten, en Nicolas heeft er fantastische werk mee gedaan. Zeer goede materialen, nauwkeurige werk - zeker een anrader!
Heb voor mijn trouwkostuum beroep gedaan op VG Tailoring. Met de persoonlijke service van Nicolas was het telkens een plezier om langs te gaan. Hij geeft tips als je niet kan kiezen en let werkelijk op elk detail om tot een perfect resultaat te komen. Echte aanrader!
Bij Nicolas moet je zijn als je deftig voor de dag wil komen. Hij is een krak in zijn vak en laat je de juiste kleding dragen dat bij u past. Fantastische service en het is nog eens een toffe gast ook. Ik kom hier zeker terug!
Een professionele tailor met kennis van zaken, luistert geduldig naar je wensen en behoeften. Het resultaat en de combinatie waren dan ook verbluffend en ten zeerste bevredigend. Bij een volgend maatpak ga ik zeker terug!!
Perfecte service en stoffen van topkwaliteit. Ik ben zelf bovengemiddeld gespierd, dus een pak op maat is voor mij vaak moeilijk, maar met de hulp en kennis van Nicolas heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht.
Je voelt je meteen op je gemak bij Nicolas. Hij luistert naar je wensen en durft tegelijkertijd out of the box te denken. voor detail!
Fantastisch geholpen door Nicolas bij het kiezen van mijn trouwkostuum. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Fantastisch advies! Was meteen mee met wat ik zocht, toffe stoffen en top afwerking! Ontvangen als een klant en vriend!
Topzaak met duidelijk iemand die weet waar hij over spreekt. Productkennis & zeer aangename verkoper. Succes nog! Ik maak zeker en vast reclame.
Goeie service van iemand die de kneepjes van het vak kent. Kan deze topzaak aan iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid