facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veurne La Fête

Veurne La Fête

Info

Veurne La Fête
Vrijdag 6/9/2019
Grote Markt, Veurne

Check this page for more info!

Geschiedenis

Veurne la Fête 2016 met Radio Guga, Preuteleute, Helsinki en Westflag !

Veurne muziekstad maakt zich op voor de vierde editie van Veurne La Fête! Op vrijdagavond 2/09 wordt de markt van Veurne opnieuw de place-to-be in de Westhoek! Met deze affiche kiest Veurne resoluut de kaart van de jeugd, de muziekliefhebber en meteen ook van iedereen op zoek naar een avond vol ambiance en plezier in het schitterend decor van de grote markt van Veurne!
Veurne la Fête vindt plaats op de Grote Markt van Veurne en is een gratis evenement. Het start om 20.00 uur.

WESTFLAG
Support Local Bands! DST, DAMTJE, Tiny-Z, T.O.P. en Boedalicious… laat het nu nog nobele onbekenden zijn maar wacht maar tot na VLF 2016! Deze hiphopcrew uit De Panne is niet alleen bekend door hun state-of-the-art sweaters, ook hun legendarische optreden tijdens Festival aan Zee zorgde voor de nodige muzikale golven. Begin augustus zetten ze hun eerste video-clip online. Dit talent van eigen bodem opent fier deze vierde editie van VLF. Check it out op de Grote Markt van Veurne.

www.facebook.com/westtotheflag
https://soundcloud.com/westflag

HELSINKI

Helsinki werd opgericht door Thomas Vanelslander. Hij was jaren sidekick in talloze bands (K's Choice, Raymond vh Groenewoud, Arno, Gorki, Hannelore Bedert, ...) en besliste dat het tijd werd om zijn plaatsje in het midden op te eisen. Al sinds zijn tienerjaren schreef hij zelf songs, die meestal vertrokken vanuit een stuwende gitaar en melodische zanglijnen. Omdat Helsinki een groep is, haalde hij er Pim De Wolf (Thou, Tommigun, Lords Of Acid) bij als bassist, Ace Zec (Customs, Nailpin) op drums en Joos Houwen (DVKES, Statue, The Tellers) als gitarist. Ieder lid moest ook extra zang voor zijn rekening kunnen en willen nemen. Een verzoek dat iedereen graag inwilligde. Sommigen horen fitsen Queens Of The Stone Age, anderen The Black Keys of Black Rebel Motorcycle Club. En ja, het is inderdaad met gitaren en er wordt in gezongen, maar wij horen vooral fijne, stevige liedjes. Helsinki bouwde al snel een sterke livereputatie op door lekker ouderwets veel de baan op te gaan.

www.helsinkibelgium.com

RADIO GUGA

Radio Guga is de straffe festivalband rond maestroloog Guga Baul. Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart. Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet, houdt het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor.
Niets vervelender dan op de festivalweide knopen te moeten doorhakken over ‘die ene artiest op het grote podium of die andere op het kleinere podium.’ Radio Guga maakt die keuze overbodig, want je krijgt in één strakke set o.a. Editors, Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Mumford and Sons, Bart Peeters, Hozier, Flip Kowlier en Stromae te horen. Radio Guga tovert ze allemaal razendsnel en schijnbaar moeiteloos op het podium. Music Maestro!!!
www.gugabaul.be

PREUTELEUTE

Na hun muzikale overwinningstocht op de markt van Veurne in 2014 kwam vanuit het publiek een overrompelende vraag naar meer… . Met zowel ‘Eigen Kweek’ en ‘Bevergem ‘als leidraad en de grote vraag naar een nieuw concert als motor werd de wereldberoemde band uit de ‘Koningin der badsteden’ gevraagd om de 4de editie van VLF af te sluiten! Oostende boven in Veurne dus! Preuteleute stelde in het voorjaar 2016 hun theatershow Anology voor. Met opnieuw uitverkochte zalen als resultaat. Na de sabatzomer in 2015 zetten ze in 2016 onverschrokken de annexatie bij West-Vlaanderen, van alle podia verder. Nu opnieuw met full band en nieuw werk!
www.preuteleute.be

Veurne la Fête is een organisatie van Toerisme Veurne.

www.facebook.com/veurnelafete

Adres: Grote Markt, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058 33 55 31
Stad: Veurne
Route: Grote Markt
Postcode: 8630



op zoek naar gerelateerd: Fiesta Veurne, Veurne evenementen, Halloween Veurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barbekon Barbekon 2 km Barbekon is een innovatieve houtskool barbecue ontworpen door Patrick Gonsaeles en ha...
Bonifacius Bonifacius 42 km Dit is gewoon perfectie: de ligging, de service, de kamer, properheid en comfort. Je ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid