facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vet'exotics - Vétérinaire NAC

Vet'exotics - Vétérinaire NAC

Info

Cette structure est spécifiquement dédiée aux NAC (Nouveaux Animaux de Compagnie) : petits mammifères, oiseaux, reptiles, amphibiens



"Vétérinaires spécialisés en médecine et chirurgie des NAC nouveaux animaux de compagnie. Consultations sur rendez-vous."
Adres: Chemin du Bois, 92, 4000 Rocourt, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 003242905758
Stad: Rocourt
Route: Chemin du Bois, 92
Postcode: 4000


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:30
Dinsdag: 09:30 - 19:30
Woensdag: 09:30 - 19:30
Donderdag: 09:30 - 19:30
Vrijdag: 09:30 - 19:30
Zaterdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vétérinaire NAC, Vétérinaire NAC Verviers, Vétérinaire reptile Belgique, Vétérinaire Liège, Vétérinaire NAC Hainaut, Vétérinaire NAC Waremme, Vétérinaire NAC Namur, Vétérinaire à domicile Liège
Recensies
Zeer goede dierenartspraktijk. Uitstekende ontvangst, ze zijn zeer professioneel en bezorgd over het welzijn van het dier. Bedankt dat je zo snel voor mijn konijn hebt gedaan en dat je zijn gezondheidsprobleem hebt opgelost. Nu is hij veel beter. U wordt zonder aarzelen de officiële dierenarts van Pralin. Bedankt .
Onze chinchilla is terug in topvorm dankzij de goede zorgen en adviezen van Dr. Deflers die ons verwelkomde. Ze is ook zeer attent en zeer zachtaardig met de dieren, en zorgt voor een zeer goede opvolging door nieuws op te nemen en beschikbaar te zijn. Het is geruststellend om te weten dat er bij ons in de buurt dierenartsen zijn die gespecialiseerd zijn in NAC en die zich ook echt bekommeren om het welzijn van dieren. Bedankt voor alles.
Dierenartsen die hun vak kennen, volledige controle van het dier, goed advies en bereikbaarheid kan ik deze praktijk alleen maar aanraden. Bovendien zijn de aangerekende prijzen zeer redelijk. Heel erg bedankt voor je kwaliteitswerk.
Warm welkom in zeer schone, moderne plaatsen. Veel uitleg. Een diagnose op basis van een vragenlijst en analyses die direct ter plaatse worden uitgevoerd. Onberispelijke verzorging en opvolging van dieren. Je ziet dat ze gepassioneerd zijn. En, kers op de taart, echt redelijke tarieven voor de bestede tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid