facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VESTA Cheminées

Info

Revendeur officiel Stûv, B&G et KalFire, Vesta Cheminées excelle dans la conception et la pose de cheminées contemporaines, de foyers et poêles design.

Geschiedenis

Revendeur officiel pour les marques Stûv, Bodart&Gonay et KalFire, VESTA cheminées s'est forgé une solide réputation dans la conception et la pose de cheminées contemporaines, de foyers et poêles design.

La "Griffe VESTA", c'est le souci d'une intégration harmonieuse du feu au sein de votre espace de vie; c'est la recherche d'une combinaison parfaite entre agrément, design et performance.



"Chez Vesta, l’intégration architecturale du feu est au cœur de nos préoccupations. C’est la « griffe » que nous nous engageons à apporter en tenant compte de votre intérieur.Notre objectif : que vous viviez des moments d’exception, à la lumière et à la chaleur des flammes."
Adres: Rue de la Semois, 100, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 0032 (0) 491 363 633
Stad: Arlon
Route: Rue de la Semois, 100
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: Installation poêle à pellet Arlon, Poêlerie Arlon, LEsprit du Feu, Poêle à bois Messancy, BATIBOUW Arlon, Skor Arlon, Pellet Arlon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SKOR SKOR 1 km Spécialiste dans le secteur du poêle et cheminée, l'activité est étendue aux carports...
Ecoflamme Virton Ecoflamme Virton 2 km Een onberispelijk professioneel kwaliteitsteam en service BEDANKT ECOFLAME
Recensies
Na de installatie van een Stûv 30 compact H-kachel in onze accommodatie in Chiny, wilden we de kwaliteit van de vakman benadrukken. Uitstekende kennis van de aangeboden producten en gedegen advies, respect voor de aangekondigde deadlines, zorg bij het uitgevoerde werk en zorg voor het onroerend goed tijdens de bouw. Aanbevelen.
Een perfecte ervaring vanaf het eerste contact tot het eindresultaat! Bedankt voor het goede advies en de ondersteuning in ons project, we kunnen het Vesta-team alleen maar aanbevelen voor hun expertise en professionaliteit.
Een echte goudsmid van kachels. Zeer professioneel advies bij het kiezen en installeren in functie van de locatie. Onberispelijk werk geleverd in een meer dan onnavolgbare tijd. Installatie met stofvrije buizen. Kachel werkt wonderwel vanaf de installatie. Felicitaties aan Frédéric Dandois en zijn team voor dit meesterwerk Aan te bevelen met gesloten ogen
Ik kan Vesta Schoorstenen ten zeerste aanbevelen. Zeer professioneel van start tot finish. Goed advies voor het kiezen van een toestel Stuv 30 compact in dat perfect past in ons interieur. Deadlines gerespecteerd. Een site en een zeer schone installatie ondanks een moeilijke toegang voor de installatie van de kachel. Ook tijdens de verlichting waren ze aanwezig om advies te geven en de goede werking van het toestel te controleren. Nogmaals bedankt aan hen!
We installeerden een Stuv P-10 toestel. We willen graag het uitstekende werk van de heer Dandois en zijn werknemer onder de aandacht brengen. Zeer goed advies vanaf het eerste contact. De kwaliteit van het werk en de afwerking van de installatie zijn er. Zeer secuur werk. Dank aan hen voor hun werk.
Deskundigheid, kwaliteit en snelheid zijn de bijvoeglijke naamwoorden die in ons opkomen na ons project. Het is gewoon schitterend. We zijn overwonnen. Bedankt Vesta!
Wij hebben er onze 3-zijdige haard mee gemaakt. Onberispelijk vanaf het contact, de schatting, de uitvoering en de uitleg over de operatie en de eerste brand. Ik raad 100% aan!
Perfecte service, attent tijdens de realisatie van het project en perfect werk tijdens de realisatie! Het team werkt heel netjes en zorgvuldig, met oog voor detail. De uitleg is duidelijk en het contact is erg vriendelijk. Wij bevelen het van harte aan!
We zijn zeer tevreden dat we Vesta Cheminées hebben ingeschakeld voor de aanschaf en installatie van onze nieuwe houtkachel. Vanaf ons eerste contact thuis tot aan de installatie, zeer goede ondersteuning met regelmatig contact over de stand van zaken ontvangst van de verschillende elementen, planning,.... De heer Dandois en zijn medewerker voerden een nette installatie uit en namen veel tijd voor een duidelijke en zeer didactische uitleg over het juiste gebruik van de kachel.
Zojuist hebben wij onze Stuv 30 compact geïnstalleerd. De heer Dandois kwam eerst naar ons toe om ons te kunnen adviseren over het model dat het beste bij onze behoeften past. Levering op schema, met een zeer schone en professionele installatie. We kregen ook een kleine training over het apparaat met tips voor een succesvolle ontsteking. Wij bevelen Vesta Haard zonder twijfel van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid