facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vespaschuur

Geschiedenis

Beste bezoeker,

In de zomer van 2004 kregen we de vespamicrobe te pakken. We konden de eerste vespa op de kop tikken op een rommelmarkt in Sint –Truiden. Na wat opzoekingwerk thuis bleek het een PK50s uit 1983 te zijn. De eerste vespa was een feit. 8 Jaar later bezitten we meerdere zeldzame exemplaren van het Italiaanse merk.

Na jarenlange ervaring, talrijke restauraties en het verzamelen van alles wat met vespa te maken heeft hebben we Vespaschuur opgericht. Vespachuur heeft zijn naam zeker niet gestolen. De verzameling en de winkel bevinden zich namelijk in een gerestaureerde schuur uit 1899: “De vespaschuur”

Onze gadgets worden vanuit Italië rechtstreeks getransporteerd naar de Vespaschuur. Daardoor zijn al onze gadgets van hoge kwaliteit en 100 procent origineel.



Met vriendelijke Groeten

Martijn Deckers
Vespaschuur
Dilsen-Stokkem

Adres: België, 3650 Elen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0495 16 51 54
Stad: Elen
Route: België
Postcode: 3650


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwpunt Deckers Bouwpunt Deckers 465 meter Schandalige klantenservice. Schade aan eigendom veroorzaakt en dan hoofd in het zand ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid