facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vespa Classic Parts

Vespa Classic Parts

Info

vespa, scooter, Vespa large frame onderdelen van 1950-1978, scooter onderdelen

Geschiedenis

Reeds 23 jaar is er de passie voor de legendarische Vespa.
Wat begon met een Vespa uit ’72 door budgetgebrek voor aanschaf van een motor is uitgegroeid tot een verzameling van de meest zeldzame Vespa's in Limburg. Dagelijks hebben wij nog heel veel plezier aan onze Vespa's.
Na steeds meer vraag uit onze omgeving voor goede en originele onderdelen hebben wij besloten in 2009 om Vespa Classic Parts op te richten.

Na talrijke restauraties en jarenlange ervaring weten wij de originele glans van uw oude Vespa weer terug te krijgen. Met veel plezier, geduld en liefde maar vooral door de beste onderdelen te gebruiken.

Onze vervangingsonderdelen worden in Italie geproduceerd en bieden daardoor een hoge kwaliteit in precisie en originaliteit. Firma’s die het merkteken “made in Italy” nog met veel eer en trots hoog houden.

Deze gedrevenheid is onze motivatie om uw vraag te kunnen beantwoorden.
Het zou ons dan ook zeer deugd doen als u ,net zoals wij, met veel plezier op uw klassieke Vespa rondrijd en ook het ultieme “Vespa Gevoel” van vrijheid en rijkdom kunt ervaren.

Adres: Sint Pietersstraat 93, 3630 Leut, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 89 79 39 81
Stad: Leut
Route: Sint Pietersstraat 93
Postcode: 3630



op zoek naar gerelateerd: Vespa onderdelen, Vespa onderdelen shop, Vespa onderdelen Duitsland, Classic Vespa, Maskes Vespa, Vespa onderdelen tweedehands, Vespa Classic Facebook, Vespa parts and accessories
Recensies
Zijn nooit telefonisch te bereiken voor een vraag of levertijd van een product, Wel erg mooie restauraties staan.
Mooie open deur dag van Vespa Classic Parts
Ik heb bij Mike mijn GL laten restaureren en dit is geweldig gedaan. Alleen maar positieve reacties gehad. Mike is een eerlijke man met zeer veel passie voor alles wat met Vespa te maken heeft .
Super service bij problemen helpen ze meteen onderdelen zijn van kwaliteit vespa onderdelen nodig zeker hier bestellen! Ze hebben er een vaste klant bij
Uitmuntende service, met kennis van zaken. Correct, zeer betrouwbaar en doet wat er beloofd wordt.
Top ontvangst!. Heerlijke plaats, een man vol passie!
Goede zaak voor online en goede parts voor oude Vespa’s
Voor al je onderdelen van oldtimer vespa's En gerestaureerde oude vespa's
Toffe mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid