facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verzekeringskantoor Soenen

Verzekeringskantoor Soenen

Info

Verzekeringkantoor Soenen - uw verzekeringsmakelaar actief in de Westhoek vanuit Poperinge en Ieper.

Geschiedenis

In 1932 gestart als hoofdzakelijk 'autoverzekeraar' groeide kantoor Soenen uit tot een wel zeer polyvalent verzekeringskantoor. Sinds januari 1997 werd het ondergebracht in het volledig gerestaureerd pand aan de Gasthuisstraat 81, aan de rotonde met de Duinkerkestraat.

Verzekeringskantoor Soenen behoort vandaag bij de top van de Vlaamse makelaarskantoren en kreeg met de 'Wet Cauwenberghs' het label van volledig onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Dé garantie dat u wel degelijk de beste polis tegen de beste voorwaarden krijgt. Los van een welke binding met eender welke maatschappij.

Kantoor Soenen biedt het complete gamma van verzekeringsproducten aan voor particulieren, kleine zelfstandigen, landbouwers, KMO én industrie. Van ongevallen-, brand- en gezinspolis tot gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen, invaliditeit, werkonbekwaamheid, hospitalisatie- en levensverzekering, rechtsbijstand en nog véél meer.

Bij Soenen wordt de telefoon altijd opgenomen...

Net zoals een kleermaker u een maatpak aanmeet, zo past kantoor Soenen u een verzekering aan. Dit is mogelijk dankzij het productieteam. Een team van specialisten, gaat voor u op zoek naar de beste verzekering voor uw persoonlijk risico, analyseert en vergelijkt en biedt u de scherpste prijs. Zo kunt u op beide oren slapen, want u weet dat u goed verzekerd bent.

Een tweede team- de schadebeheerders- zorgt voor een bijzonder snelle afhandeling en uitbetaling bij eventuele schade. Zij zijn daarom ook permanent beschikbaar, zeven dagen op zeven. Verzekeringskantoor Soenen staat niet voor niets synoniem voor een kwalitatief hoogstaande schaderegeling.

Tenslotte is er het commercieel team, de belangrijkste schakel tussen uzelf, het kantoor en de maatschappij. Zij verstrekken nuttig advies en samen mét u lichten zij uw persoonlijke situatie of uw bedrijf door. Samen op zoek dus om alle problemen die zich kunnen voordien, tijdig op te sporen en optimaal in te dekken. Ongeval, brand, invaliditeit, werkonbekwaamheid, uw zuurverdiend pensioen, gewaarborgd inkomen, hospitalisatie en overlijden...

Bij verzekeringskantoor Soenen staan dagelijks vijftien mensen - dag en nacht - paraat om u daarin bij te staan. Uw zekerheid en uw veiligheid zijn hun grootste zorg.

Adres: Gasthuisstraat 81, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: +3257334141
Stad: Poperinge
Route: Gasthuisstraat 81
Postcode: 8970


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Soenen en Delerue, Orthodontist Soenen Ieper, Soenen Golfkarton, Soenen Verzekeringen Ieper
Recensies
Sterk en goed verzekerd... mét de correcte snelle aanpak . Heel tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid