facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verzekeringen Marco Baeten

Verzekeringen Marco Baeten

Info

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar, gevestigd te Tienen. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen.



"Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bemiddelen wij tussen u en de verzekeringsmaatschappijen.Zowel in de particuliere als KMO sector bieden wij u de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties."
Adres: Meierstraat 15, 3300 Tienen
Telefoonnummer: 016760300
Stad: Tienen
Route: Meierstraat 15
Postcode: 3300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rummens Rummens 3 km Altijd een helpende hand in moeilijke momenten van verdriet
VRD verzekeringen VRD verzekeringen 3 km Verzekeringskantoor / bank. Veel betere en persoonlijkere service dan de eenheidswors...
ABCO Verzekeringen  - Uw Expert in verzekeringen ABCO Verzekeringen - Uw Expert in verzekeri... 3 km Gebeld. Vriendelijke persoon aan de lijn en 10 min later als opgelost.
Bvba Vanherle Bvba Vanherle 3 km Verzekeringen-beleggingen-leningen openingsuren: elke weekdag van 9 tot 12u30 en ...
Crelan Tienen - Geveva Verzekeringen Crelan Tienen - Geveva Verzekeringen 4 km Klant onvriendelijk , te lui om je fatsoenlijk te adviseren, ze gooien gewoon onbesch...
Groep LB Verzekeringen Groep LB Verzekeringen 5 km Fantastische uitleg over verzekeringen pakket
Recensies
Ik ben al 15 jaar een supertevreden klant. Prima dienstverlening voor een correcte prijs. Marco en Sonja zijn echt begaan met hun mensen, steeds beschikbaar en zoeken altijd naar de juiste oplossing, in de meest uiteenlopende situaties en voor elke klant individueel. Een absolute aanrader ... het veilige gevoel dat je er bij problemen nooit alleen voor staat !
Wij zijn uitermate tevreden van Verzekeringen Marco Baeten. We worden altijd persoonlijk geholpen door de zaakvoerder en alles wordt steeds heel duidelijk uitgelegd. We hebben al enkele keren schade moeten aangeven en deze is steeds correct behandeld. Topservice! Ga zo verder!
Al vele jaren ben ik tevreden klant bij Marco Baeten. Zowel vanuit mijn vennootschap als privé. Kennis van zake, super professioneel, steeds klaar om te helpen/adviseren, correcte opvolging en vlot bereikbaar :- Ik kan iedereen Marco aan eenieder zeker en vast sterk aanbevelen! Steeds fijn om mee samen te werken!
Eerste hersteller heeft onverwacht afgehaakt. Tweede was enorm snel. Op drie dagen was alles netjes afgewerkt. Proficiat. Ook de opvolging van het dossier door de makelaar was perfect.
Marco Baeten is als verzekeringsmakelaar en persoon zeer betrouwbaar. Door zijn jarenlange ervaring geeft hij goede raad en steun aan de verzekeringnemer. Verzekerd zijn is niet alleen je premie betalen maar vooral begrepen en opgevolgd worden door een specialist. Bedankt Marco
Echt een zeer professionele verzekeringsmakelaar met heel veel kennis .Antwoord uitgebreid op vragen en wordt direct geholpen en geeft informatie waar ik niets van wist dat het nodig had . ik moet er zelfs de deur niet voor uit komen want hij brengt alles in orde . hij heeft ons al geweldig geholpen .Top service ! Bedankt Marco
Verzekeringen Marco Baeten, gewoonweg FANTASTISCH! Wij hebben de pech gehad om de verzekering te moeten inschakelen na een auto-ongeval. Maar de manier hoe wij hierin geholpen zijn, het medeleven, de tips, informatie was voor ons Fenomenaal! Ik heb nog nooit zo een goede begeleiding gehad dan dat we hier gehad hebben. Opvolging en duidelijkheid 10/10! SUPER , top team.
Marco is een makelaar waar ze het in de reclame over hebben, maar dan echt. Hij volgt je dossier continu op, en hij laat de betrokken experten en maatschappijen pas met rust als de zaak volledig en correct is afgehandeld. Hij geeft me de indruk dat hij elk dossier behandelt alsof hij zelf de schade heeft opgelopen. Top service.
Ben je op zoek naar een makelaar met aandacht voor jou als persoon en je niet ziet als een aansluitingsnummer dan is dit een toppertje. Super goede service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid