facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vervoer & Opslag VPD

Vervoer & Opslag VPD
Adres: Z.4 Broekooi 170, 1730 Asse, België
Telefoonnummer: 02 391 41 90
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Asse
Route: Z.4 Broekooi
Huisnummer: 170
Postcode: 1730


Openingstijden

maandag: 07:00–20:00
dinsdag: 07:00–20:00
woensdag: 07:00–20:00
donderdag: 07:00–20:00
vrijdag: 07:00–20:00
zaterdag: 07:00–20:00
zondag: Gesloten

Recensies
De chauffeur belde keurig om te laten weten dat hij er binnen 15 minuten ging zijn. Na een uur wachten zelf teruggebeld. De chauffeur vertelde dat hij terug onderweg was naar Gent de tegengestelde richting. Duidelijk gemaakt dat we vandaag het pakket verwachten, mits we deze vorige zaterdag al moesten ontvangen en we speciaal verlof genomen hebben voor vandaag.nnOp dat ogenblik kreeg ik een mail dat de aankomsttijd veranderde van 10:55 - 12:55 naar 18:00 - 20:00. Nochtans betaalde we genoeg leveringskosten bij Ikea en zou het ten laatste 14:00 geleverd worden.nnGebeld naar de klantenservice. Zeer beleefd, maar niet echt behulpzaam. Zei dat de chauffeur een kwartier op voorhand ging bellen. Dit heeft de chauffeur inderdaad gedaan om dan gewoon rechtsomkeer te maken. Dit had ik ook gemeld. De klantenservice zei dat de levering nu gepland staat voor 19:00, maar klonk niet al te zeker.nnUpdate: Ikea nam deze keer contact op en kon ons vertellen dat ze het pakket op een andere vrachtwagen geplaatst hadden en dat we deze tussen 16:00 en 17:00 konden verwachten.nnOpnieuw gebeld om 18:00 met het bedrijf. Deze keer een hele vriendelijke klantenservice, die ons eindelijk duidelijkheid kon geven. Problemen met de vrachtwagen en garandeerde dat het pakket vandaag nog toe ging komen.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!nOnlangs een bestelling gedaan via IKEA.nDe bestelling bedroeg een bed en matras.nIn IKEA is al onze informatie juist verwerkt.nNormaal was vandaag 21/6 de levering op ons adres te Willebroek. We hadden al een bericht gekregen dat de levering tussen 12:00 en 13:15 ging geleverd worden. Om 11:58 worden we opgebelde door de leveranciers dat ze niet met hun camion tot aan ons adres geraakte. Dit vonden we al heel raar want we wonen in een heel goed bereikbare straat. Mijn vriend gaat naar beneden om te kijken en belt hun terug. Nu blijkt dat zij het adres verkeerd hadden. De straat klopte alleen was dit in een heel andere gemeente Sint-Niklaas. De leveranciers zagen het niet zitten om hun eigen fout op te lossen en alsnog alles naar het juiste adres te voeren. Want dit was te lang rijden naar hun zin. We hebben IKEA gecontacteerd met ons probleem en zij hebben er alles aan gedaan om de leveranciers te overtuigen wat helaas niet heeft geholpen. wij hadden natuurlijk omdat ons bed ging aankomen ons oud bed al uitgebroken deze ochtend en de matras naar de garage gebracht. Dus door dat leveranciers de goesting niet vinden om hun fout recht te zetten zijn wij genoodzaakt om in de zetel te slapen en dit met een baby van 2 maand oud…! Ons kindje slaapt normaal in een side-to-side naast het bed. Nu moeten we wachten tot 4 juli… en kan mijn vriend nog maar eens een dag verlof nemen door die prutsers van VPD. helaas moet je minimaal een 1 ster review geven… anders hadden ze een dikke 0 gekregen met deze schandalig slechte service!nnIk wil wel IKEA bedanken om ons zo goed als mogelijk verder te helpen. Hopelijk veranderen ze zo snel mogelijk van leverancier!
De eerste levering is mislukt doordat de bezorgers op een ander tijdstip zijn gekomen dan via IKEA was vastgelegd en ze geen parkeergelegenheid konden vinden vlak voor de deur. Ze mogen maximaal 15m van de deur parkeren, zonder flexibiliteit ookal woon je in een drukke straat en heb je dit op voorhand gecommuniceerd. De tweede keer zijn ze weer op een ander moment gekomen veel vroeger dan het voorziene timeframe, gelukkig was ik echter thuis om het te ontvangen. De bezorgers waren vriendelijk en bij de levering werden de dozen tegen de muur geplaatst. Toen ik ze omdraaide zag ik echter verschillende grote beschadigingen.. Nu is het weer een week wachten voor een nieuwe levering in de hoop dat die wel goed gaat. Heel de communicatie er rond verliep ook niet klantvriendelijk. Jammer genoeg dus geen goede ervaring met deze service.
Updates via mail en zo perfect te volgen. Een 40min. voor levering telefoon van chauffeur dat hij er aankomt.nVriendelijke chauffeur en zette het pakket precies neer waar ik vroeg.nnDus zeer tevreden van de service!
Levering van Ikea: een kleerkast, bureau en bureaustoel.nWe zullen starten met het goede nieuws: de levering werd mooi tijdig gedaan. De leveranciers waren er in het afgesproken tijdsslot.nDan de mindere puntjes: €50 bij betaald om te leveren op het eerste verdiep. De kleinere stukken waren geen probleem. Bij de grotere stukken begonnen de leveranciers lichtjes tegen te stribbelen. De pakketten waren volgens hen te zwaar en te groot om onze trap op te krijgen. We moesten een lift gehuurd hebben terwijl dit nergens vermeld stond. Ze weigerden om de paketten naar boven te dragen. We hadden 2 opties: of ze nemen alles terug mee en komen op een later moment terug met een lift die we zelf nog moesten betalen of we moesten de pakketten zelf maar boven zien te krijgen. Uiteindelijk deed ik de pakketten ‘s avonds met een huisgenoot naar boven en stonden ze op 5min moeiteloos op de toegewezen kamer. Een beetje logisch denkwerk op de trap klaarde de klus. Jammer van de €50 terwijl we zelf het zwaarste werk moesten doen. De leveranciers waren ook niet echt vriendelijk én sommige dozen waren ook al beschadigd aan de buitenkant. Ze zijn wel zo slim om bij de leveringsfoto de pakketten zodanig te zetten dat je de beschadigingen niet ziet. Binnen 2 dagen wordt alles gemonteerd, dus hopelijk blijven de beschadigingen beperkt tot de doos en zijn de materialen er in niet kapot…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid