facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vertommen NV - Putte

Vertommen NV - Putte

Info

KWALITEIT
Badkamers, keukens, verwarming, ventilatie, wellness, installatiemateriaal voor ieders budget.


Geschiedenis

In 1964 legde Achiel Vertommen de basis van het authentieke familiebedrijf. Al snel werd Vertommen de specialist in sanitair, keukens en verwarming. In de jaren tachtig bouwde Achiels dochter, Lily Vertommen, de zaak verder uit. Ze kreeg op haar beurt versterking van haar zonen Davy en Geoffrey. En zij hebben nog ambitieuze plannen.

Met onze meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij u een 5-STERREN INTERIEUR met een gevoel voor evenwicht, kleur en traditie op maat leveren. Alles start bij een vriendelijk onthaal waarbij we, in de eerste plaats naar u luisteren.

Gaande van computergemaakte plannen, keukeninrichting, tot intense begeleiding en voorstudie van sanitair en verwarming. Met een eigen plaatsingsdienst voor onze keukenafdeling, en een dienst naverkoop voor sanitair en verwarming.

Ook door de jaren heen hebben wij een installateursbestand kunnen uitbouwen tot een straal van om en bij de 100 km in de omtrek. En ons professionalisme garandeert U de realisatie en afwerking in termen van kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid en een gezonde prijs/ kwaliteit verhouding.



"Beste wensen voor 2023 !!!"
Adres: Mechelbaan 667, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: 3215756311
Stad: Putte
Route: Mechelbaan 667
Postcode: 2580


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: verworst sanitair putte, desco, vertommen putte verwarming, vertommen immo, vertommen putte outlet, vertommen ijzerwaren, vertommen nv openingstijden, van marcke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukens Geens Keukens Geens 1 km ik ga achtereen verhuizen en zou een een nieuwe keuken moeten hebben , ik ben 200% z...
Recensies
Het spijtige is dat Google geen functie heeft om een quotering van een halve of zelfs geen ster te kunnen toe wijzen voor zulke klanten service.... We werden door onze bouwheer toegewezen om naar Vertommen sanitair te gaan waar we dan in contact kwamen met een zeer arrogante onbeschofte verkoopster die niet luisterde naar onze ideeën of plannen. Maar steeds non-stop opdringerig was om bepaalde elementen te veranderen in haar eigen belangen. Een goede raad , hou je personeel in de hand !
Heel mooie sanitair winkel met een ruime keuze en een grote parking. Tot daar mijn positieve ervaring. We bestelden via onze loodgieter een luxe gasten badkamer in industriële stijl, een Aqua Clean toilet en 3 radiatoren. Leveringen kwamen te laat, in stukken of producten werden verkeerd geleverd. Zo bleek het toilet van een ander klant aan onze muur te hangen omdat de magazijnier het verschil niet kent tussen taupe en antraciet. Dit bedrijf draait vierkant omdat het slecht georganiseerd is. De kans om dit te compenseren met wat vriendelijkheid heeft men dan weer laten liggen.
Eenvoudig ovenlampje voor oude bosch oven besteld, wel wat lange leveringstermijn wegens corona maar zeer correct en vriendelijke communicatie en ontvangst. Fijn dat jullie ook, voor deze kleine service, de nodige moeite wilden doen.
Vandaag gaat mijn man kijken voor een volledig nieuwe badkamer. Omdat hij lange dagen werkt, kwam hij pas aan rond half 6. Hij gaat informeren of hij mag rondkijken corona. Hij krijgt heel bot het antwoord: ja, we zijn nog een half uurke open dus doe maar he! Hij gaat kijken naar het bad die we in het weekend zagen staan voor de etalage. Prijslijst staat erbij. Hier staan verschillende prijzen op. Hij vraagt of dat de prijs was voor het hele bad. 3000 en euro. Antwoord: jah nee, kan ook ni he! Ze bekeek hem als een stuk vuil waarschijnlijk omdat hij daar nog in zijn werkkleding stond. Laten we stellen dat we van plan waren daar onze volledige badkamer te kopen, maar als "gewoon werkvolk", in "gewone" werkkleding, te min is, hoeft het voor ons ook niet meer. Als wij op deze manier onze klanten ontvangen in onze zaak, zouden we niet lang klanten hebben. Respect en vriendelijkheid ligt op een klein plaatsje, ondanks uw voorkomen en uw vooroordeel. De voorziene 20 000 euro voor de badkamer zal besteed worden in een winkel waar ze wel vriendelijk zijn, geen vooroordelen hebben en ze respectvol omgaan met hun cliënten. Jammer dat zo een mooie zaak zo een mentaliteit draagt.
Komen net van sanitair Vertommen, we hadden een afspraak om 9.30u we hebben een kwartier gewacht zonder iemand te zien. Bij de vorige bezoeken waren ze ook niet al te vriendelijk, ze hadden het te druk om ons te woord te staan en moesten een afspraak maken. En nu waren zij niet op de afspraak. Nooit meer.
Oplossing gevonden samen met Vertommen voor problemen die bleven aanslepen deels ook te wijten aan de opvolging van sanitair De Meyer en Cordeel. Bedankt voor de service.
Voortreffelijk geholpen door zowel Karin keuken als Lizzi badkamer. Prachtige zaak met zeer grote toonzaal 2 verdiepingen. Binnenkort kunnen we genieten van een mooie keuken en badkamer volledig naar ons wens.
Zeer grote winkel waar bijna alles te vinden is. Op een vriendelijke en professionele manier geholpen. De afhandeling en levering via mijn loodgieter verliep ook vlekkeloos!
Spijtig dat er geen 5 sterren bestaan voor onvriendelijk en ongeïnteresseerd zijn tegen klanten.
Absoluut Niet vriendelijk, maken ondanks gemaakte afspraak weinig tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid