facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verthé Interieurs

Verthé Interieurs

Info

persoonlijk advies bij aankoop slaapcomfort,salons en dressings op maat

Geschiedenis

VERTHE Interieurs verzorgt sinds 1986 uw interieur. Ons team van vormgevers helpt u bij de keuze van een nieuw lederen salon, slaapcomfort, tapijten op maat, wanddecoratie, inlijsting, maatwerk, laminaat of parket. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor de correcte uitvoering. Wij ontvangen u graag in onze ruime toonzaal waar we de tijd nemen u te adviseren.



"VERTHE Interieurs verzorgt sinds 1986 uw interieur. Ons team van vormgevers helpt u bij de keuze van een nieuw lederen salon, slaapcomfort, tapijten op maat, wanddecoratie, inlijsting, maatwerk, laminaat of parket. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor de correcte uitvoering. Wij ontvangen u graag in onze ruime toonzaal waar we de tijd nemen u te adviseren."
Adres: Gentsestraat 46, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: 056 72 94 75
Stad: Harelbeke
Route: Gentsestraat 46
Postcode: 8530


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Verthe Harelbeke, Bedden Harelbeke, Ligna Enna
Recensies
wij zijn lang op zoek geweest naar inbouw kasten tot we uiteindelijk beland zijn bij Verthé. Ze zijn zeer klant vriendelijk en kunnen goed luisteren naar de wensen van de mensen. Waarop zij verder bouwen en met originele ideeen afkomen waar je zelf nog niet aangedacht hebt. Naar levering toe zijn ze heel correct en zeer verzorgd in de afwerking. dit is zeker een aanrader.
zeer tevreden over de matras en het hoofdkussen, geen enkel aanpassingsprobleem gehad zalig om op te liggen blij met het juiste advies en raad bij de aankoop. Bij Verthé interieurs team, Bedankt voor de fijne service
Met veel geduld heb ik 4 foto's geplakt met diamond painting. Ik liet ze inlijsten bij Verthé Interieurs. Wat een plezier heb ik daarvan. Dagelijks kom ik beneden en kan genieten van de mooie kaders tegen mijn muur. Puur vakmanschap van Sander, en zeer degelijk advies vooraf, met kennis van zaken. Dus wil u iets laten inlijsten, 1 adres, ik kan het u zeker aanbevelen.
Na tevreden aankopen van bed en zetel, besloten we terug met Verthé in zee te gaan om onze bovenverdieping te vernieuwen. We kregen duidelijk advies, hulp bij onze keuze en er werden goede afspraken gemaakt. De vloer en de inbouwkast werden voortreffelijk geplaatst. De werken werden dagelijks opgevolgd en de samenwerking met de schilder en de elektriciteitsfirma verliep vlekkeloos. Alles volgde elkaar prima op. Op korte tijd werd er uitstekend werk geleverd !
Zeer mooi en goed maatwerk, prima service, vriendelijke ontvangst.
Dankuwel voor jullie service. Onze salon ziet er weer TOP uit. Na het gebruik van een verkeerd product op onze lederen salon werden we fantastisch geholpen door het TOP team Verthé Interieurs. Salon is reeds 15 jaar oud, dus kwaliteit bij Verthé Interieurs is super goed.
Dienst na verkoop is top.Velen mogen er een voorbeeld aan nemen.
Zeer goede service na aankoop ,bedankt
Super service, Wij hadden een nieuw bed gekocht wegens rugproblemen. Gisteren was er een probleem met ons bed, de dag erna zijn ze die direct gratis komen herstellen. Een vlotte herstelling en heel vriendelijk. Ook heel tevreden van het bed zelf, voorlopig geen rugklachten meer :-
Over 27 jaar onze eerste salon gekocht. Heel goede service, vriendelijke ontvangst en bediening, goede uitleg en hulp bij uw keuze. Er word tijd gemaakt voor de klant. Nu terug onze nieuwe salon daar gekocht. Vader met zoon intussen in de zaak. Kortom, nieuwe salon of bed nodig, een adres Verthé in Harelbeke
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Verthé Interieurs met het openbaar vervoer


Harelbeke Deerlijkstraat 120 meter
72
74
75
Harelbeke Deerlijkstraat 120 meter
89
Harelbeke Deerlijkstraat 120 meter
71
72
74
75
Harelbeke Deerlijkstraat 120 meter
89
Harelbeke Markt 170 meter
71
72
74
75

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid