facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vertelpunt communicatie en adviesbureau

Vertelpunt communicatie en adviesbureau

Info

Vertelpunt helpt ondernemers en bedrijven aan een sterk verhaal & helpt hen groeien met de juiste marketingstrategie > digitale marketing, branding, social media, SEO, copywriting > www.vertelpunt.be

Geschiedenis

www.vertelpunt.be

Vertelpunt Communicatie en Adviesbureau helpt ondernemers en bedrijven om hun verhaal te vertellen. Want een sterk bedrijfsverhaal is de basis van succesvolle marketing en communicatie.

Wil je meer zichtbaarheid en een beter imago voor je bedrijf?
Wil je van iedere prospect een klant maken?
Wil jij je omzet verhogen?

Wij kunnen helpen! Wij gaan samen op zoek naar jouw bedrijfsverhaal. Want een sterk bedrijfsverhaal doet wonderen.
Marketing en bedrijfscommunicatie staan of vallen met het bedrijfsverhaal en de daaruit voortvloeiende elevator pitch. Is dat niet in orde, gooi er dan geen geld aan weg want je mist het basis ingrediënt.

Vertelpunt heeft er zijn specialisatie van gemaakt om jouw verhaal, jouw elevator pitch en vooral, jouw unieke troeven ten opzichte van je collega’s of concurrenten naar boven te halen, helder te omschrijven en in je communicatie uit te rollen via de juiste kanalen naar je doelgroep. Dat resulteert in efficiënte en effectieve communicatie die hout snijdt en die klanten oplevert.



"Wil je zichtbaar worden met je zaak?Maar weet je niet waar te beginnen? Hoe je wervende teksten schrijft en wat je op sociale media moet posten?Wij kunnen helpen!Wij zijn een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in copywriting: het schrijven van wervende, leuke teksten die jouw ideale klant overtuigt om met jou in zee te gaan.Wil je liever zelf aan de slag met je content marketing? Dat kan ook! Marijke is een gepassioneerde online marketing coach die ondernemers helpt om zelf hun content te creëren.Wij noemen onszelf niet voor niets Vertelpunt. Wij helpen jou jouw verhalen te vertellen. Want goede verhalen vertellen is van alle tijden. Of dat mond-op-mond, in de krant of online is."
Adres: Opitterkiezel 67, 3960 Bree
Telefoonnummer: 0475 655 847
Stad: Bree
Route: Opitterkiezel 67
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Uitgeverij voor beginnende schrijvers
Recensies
Ik leerde Marijke kennen tijdens reguliere netwerkmeetings waar we beiden aan deelnemen. Haar verhaal, haar persoon en haar reden waarom spraken me aan. Marijke hielp mijn IT bedrijf met de copywriting van onze website en optimaliseerde deze qua SEO en dergelijke. Ze kwam hiervoor persoonlijk langs, om zo inzicht te krijgen in wie we zijn en waar we voor staan. Hoe kan men anders onze waarden overbrengen? Ik ben steevast overtuigd van Marijke haar kunnen en beveel haar aan iedereen aan. Ze is een professional, en bovenal, een fantastisch mens!
Wil je meer zichtbaar zijn op social media of zelf je blog artikels schrijven? Dan is Vertelpunt the place to be.. Ik wilde zelf meer posts plaatsen via deze kanalen en wist niet goed hoe eraan te beginnen. Marijke heeft mij super goede tips, tricks en tools aangeboden voor hoe ik dit best aanpak, ook om je ranking in Google te optimaliseren was een zeer nuttig advies. Kortom de samenwerking met Vertelpunt was zeer aangenaam.. een echte aanrader voor ieder bedrijf.
Het was me niet alleen via BNI ter ore gekomen dat Dirk een magiër is met woorden, maar ook bij de journalisten van HBVL vinden ze hem een kei in zijn vak. Na een heel gezellige en openhartige babbel, begon hij zijn journalistieke vragen te stellen. Waar mijn hoofd ronddwaalde tijdens ons gesprek, wist Dirk net die gerichte vragen te stellen waardoor hij vrij snel ‘spot on’ zat. Tussen de woordenvloed door wist hij dadelijk mijn sterke punten boven te halen. Heel snel kreeg ik een eerste voorstel. Na wat punten en komma’s zat het perfect in mekaar. Ook een dikke dank je wel aan Marijke trouwens. Dank je wel Dirk, om mij en waar ik voor sta op zo’n mooie, unieke en vooral krachtige manier te beschrijven!
Een absolute aanrader als je professioneel zichtbaar wil zijn online. Een fijne manier van samenwerken en kwalitatieve resultaten maken je echt gelukkig als klant.
Ik werd als beginnend schrijver goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid