facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versuz

Versuz

Info

Be part of the Versuz VIP experience

Adres: Gouverneur Verwilghenlaan 70 , Hasselt 3500, BE
Telefoonnummer: 011 22 26 95
Stad: Hasselt
Route: Gouverneur Verwilghenlaan 70
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 23:00-06:00
Donderdag: 22:00-06:00
Zaterdag: 10:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: versuz fotos, versuz tickets, versuz vip, versuz openingsuren, versuz inkom, versuz gesloten, versuz prijslijst, la contessa versuz
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
5th Avenue 5th Avenue 480 meter We waren met een groep van 9 personen. Snelle bediening, eten van de eerste na 21 min...
Cultuurcentrum Hasselt Cultuurcentrum Hasselt 1 km Leuke zaal met goede acoustic. Top avond met Stijn van de Voorde
Café Café Café Café 1 km Asociale buitenwipper die je niet eens binnenlaat omdat je niet uitgenodigd bent op h...
Maison Blanche Maison Blanche 2 km Heel vriendelijke bediening, lekker eten, gezellig en niet gek duur.
Sky lounge Sky lounge 2 km Mooie zaak om iets te gaan drinken, met een prachtig uitzicht over de stad Hasselt. C...
Recensies
Wij zijn vanuit Nijmegen met een klein groepje van drie persoon gekomen voor een vrijgezellenfeest maar worden aan de deur geweigerd omdat we met dames moeten komen. Wij komen hier nooit meer, voor ons is einde verhaal.Eten: 1/5
" SLECHSTE SECURITY IN BELGIE" Doe aub iets aan de security wij komen met 5 jongens en 7 meisjes meisjes zijn al binnen en ons laten ze niet door!! Aub doe iets aan de SECURITY en er stonden nog andere mensen die niet binne mochten en security zegt tegen hun " als jullie dames vinden dan mogen jullie binnen" dit kan niet deze gedrag is niet kunne in een Club zoals VERZUZ wij betalen tickets en alleen damens mogen binnen!!!
Nare ervaring gehad nadat het personeel weigerde mij te bedienen. Een of andere man die daar met een vrouw stond te bedienen nam me bestelling op, vroeg mij niet om te betalen en ging vervolgens door met andere bestellingen opnemen en klaarmaken. Mijn bestelling werd echter niet gemaakt en kon ik niet betalen. Heb zeker een half uur lang gewacht en de man bij de bar zei dat ik beter naar buiten anders ook gewoon naar buiten kon gaan. Hij was echter totaal niet van plan om mijn drankjes uberhaupt te maken. De 2 mixdrankjes waren blijkbaar te moeilijk voor hem en duurde hem ook maar liefst een half uur. Nog nooit meegemaakt dit, en zeker niet waard om 1,5 uur voor te reizen vanuit Nederland. Het is daarentegen niet zo netjes om je klanten zo te behandelen en daarnaast ze te vertellen dat het normaal is zolang te wachten. Anderen klanten hadden al besteld en kregen hun bestelling al ondertussen 4 á 5 klanten. Uiteindelijk heeft de vriendelijke dame mij geholpen nadat ik betaald had. Normaal gezien zou ik zeggen dat je niet eens zou hoeven te betalen als je half uur lang op je drankje moet wachten 24 euro betaald voor 2 bacardi/wodka is trouwens ook belachelijk . Mijn fastfood in de macdonalds word nog sneller gemaakt dan jullie mixdrankjes. Voordat je je drankje hebt gekregen ben je al bijna weer nuchter voor mij hoef ik hier niet meer te komen en raad het zeker andere ook niet aan om hierheen te gaan. Zeer slechte club en er zijn veel betere in de omgeving !
Zoals er hier al meerdere keren gepost is, security zeer onvriendelijk, elke club in Vlaanderen & veel clubs in het buitenland bezocht maar niets kan tippen aan de onmenselijkheid & onvriendelijkheid van de Versuz security. Ik persoonlijk ben nog niet geweigerd geweest als ik geen vrouwen bij had maar inderdaad al veel gezien bij “random” mensen voor ons dat ze geweigerd werden daarvoor terwijl wij zonder vrouwen wel binnen mochten, security laat dus gewoon binnen wie ze willen. De club zelf.. Mooie club maar barpersoneel werkt enorm traag en tegen hun goesting, zeer jammer maar mij zien ze hier nooit maar dan ook nooit meer terug. Voor in het tijdperk te leven dat meer & meer clubs sluiten, speelt deze club met enorm vuur tegenover hun klanten. ik geef hier allesinds geen euro meer uit & ik “sponser” dan ook liever de andere clubs in Vlaanderen.
Vorig weekend voor de eerste keer Versus bezocht tijdens een Zillion feestje. Enorm onder de indruk van de club zelf en de moderne infrastructuur. Echter een heel jammere ervaring meegemaakt, wat ik niet had verwacht. Ik bestelde twee rum cola’s aan de centrale bar en betaalde hiervoor 29 euro. We proefde meteen dat er geen rum en zelf geen alchohol inzat. Ik weet niet wat het exact was, maar het proefde enorm naar sprite. Uiteindelijk de barvrouw hierover aangesproken, met de verwachting dat er een fout was gebeurd dat gewoon ging rechtgezet worden op een professionele manier. Echter kon ze niets meer doen, en deed ze alsof dat niet kon. Uiteindelijk de drankjes laten staan en bij een andere bar opnieuw een bestelling gedaan. Achteraf kregen we via een andere barmedewerker te horen dat dit af en toe wel eens gebeurde omdat het barpersoneel geen alcohol mag drinken, en op deze manier ze dat wel kunnen. Ik vind het enorm onprofessioneel, want voor de rest was iedereen die er werkte enorm vriendelijk en beleefd.
Hallo Graag wil ik toch even vermelden dat de security alles behalve is. Heel respectloos en agressief. Wij mogen ons verhaal nog doen tegen hun en personeel. Volgens hun klopt niets. Dikke waanzin! Jullie hebben ons zo kwaad gemaakt. Wat eigenlijk een leuke nacht moest worden is uitgedraaid op een dikke domper. Ze maken echt misbruik van hun “job”. Willekeurige mensen uit de club pikken om dan een discussie/vechtpartij mee te beginnen. Is dit de hoofdzaak om security te “zijn”. Deze mensen zouden eigenlijk voor onze veiligheid moeten zorgen. Wat totaal niet aan de orde was. Aangezien ik hier al veeel slechte reviews lees over het feit van de security hoop ik dat jullie hier toch iets aan gaan mee doen. Op die manier verliezen jullie veel cliënten. Jammer dat de politie hier ook weinig mag aan doen. Zegt genoeg. Ons zie je hier niet meer terug. Speciaal 2u30 onderweg geweest naar de club om dan uiteindelijk zo te eindigen. TELEURSTELLEND!
Het bier is verzadigd met water, de bediening weet na 5 seconden niet meer wat er besteld is en de security gooit mensen buiten alsof het afval is. Deze “club” absolute vermijden.
Net wanneer wij met onze school wouden komen beslissen ze om het 18+ te maken, terwijl er op voorhand gezegd was door de organisatie dat het jaar van 2005 binnen mocht. DIKKE SCHANDE, IK KOM HIER NOOIT MEER. Security deed belachelijk, controleerde en lieten zelfs fake id binnen.
Telkens van Gent naar Hasselt gekomen maar dit was de allerlaatste keer, geweigerd door “sport”schoenen Nike Air Force terwijl er 10 man erna nog met AF’en binnen gingen maar dan in een ander kleur. Jullie zijn een zeer goede klant kwijt!
De bedoeling van security is om de veiligheid van de klanten te garanderen. Niet om haantjes-de-voorste gedrag te vertonen of om per se te willen vechten met de klanten. Deze mensen zijn totaal NIET bekwaam om deze functie uit te voeren. Misschien hen nog eens het begrip 'respect' uitleggen. Ik zou zeggen, doe er iets aan! Maar dat gaan jullie waarschijnlijk toch niet doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid