facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versus boxing

Info

Cours de boxe Thai et K1 à partir de 6 ans



"VS Boxing est un club de boxe anglaise à Uccle. Le club est dirigé par Stefan Voda, triple champion de Belgique de boxe et enseignant diplômé en éducation physique."
Adres: avenue des anciens combattants 260, 1140 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Stad: Brussels
Route: avenue des anciens combattants 260
Postcode: 1140



op zoek naar gerelateerd: Boxe Waterloo, Champion's Academy brussels, Naja Team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BKM Factory BKM Factory 3 km Boxing, Kick Boxing & Martial arts Factory
Friend's Gym Bruxelles Friend's Gym Bruxelles 5 km Club de Boxe Thai Bruxelles
Bee Boxing Club Bee Boxing Club 6 km Hallo ik ben een meisje en 11 jaar is er nederlandstalige en alleen voor meisjes?
Triple P - Boxing Triple P - Boxing 8 km Vertaald door Google Ik ga nu al meer dan een jaar naar deze Thaise boksschool en ik ...
Recensies
Door me in te schrijven voor VS Boxing in Ukkel, ontdekte ik een omgeving die bevorderlijk is voor het leren van boksen. De coaches letten vooral op onze veiligheid tijdens de training, wat mijn ongerustheid als beginner heeft weggenomen. Deze plek is ideaal voor iedereen die met vertrouwen zijn eerste stappen in de wereld van het boksen wil zetten.
Zeer goede boksclub. Een uitstekende sportieve sfeer, gekoppeld aan een zeer goede infrastructuur en niet te vergeten kwaliteitscoaches. Zeer aan te bevelen.
Geweldige omgeving met eersteklas coaching. Er is iets voor elk niveau! Ik raad het iedereen aan
Een erg leuke plek met een zeer vriendelijke sfeer! De cursus is divers en wordt uitgevoerd door hoogopgeleide professionals!
Geweldig voor alle niveaus en ga vooruit in je eigen tempo. Vertrouwde en dynamische sfeer. Ik ben nog nooit thuisgekomen van een training zonder motivatie of plezier!
Na 3 lessen was ik verkocht! Gemotiveerde, vriendelijke en professionele docenten!
Vandaag voor het eerst geweest en ik voelde me erg welkom. Gezellige sfeer. Stefans Engels is geweldig, hij heeft alles vertaald. Zeer vriendelijke kerel ook. Bekijk deze plek!
Een plek die me echt de smaak van sport heeft gegeven. Helaas wist ik niet hoe ik langer dan drie maanden moest blijven en wist ik ook niet hoe ik regelmatig moest zijn vanwege werk en de afstand tussen de club en mijn huis. Maar ga je gang met je ogen dicht. De docenten zijn gepassioneerde, competente en menselijke mensen, die er alles aan doen om jou maximaal te geven, rekening houdend met jouw bijzonderheden. De trainingen zijn gevarieerd, leuk en je prestaties worden gerespecteerd en aangemoedigd, zolang je natuurlijk alles geeft je krijgt natuurlijk overal pijn, maar vooral volwassen, bij elke sessie. Speciale dank aan Benoît, de leraar met wie ik het vaakst te maken heb gehad, en aan de manager, Stéphane, nog steeds actief in de bokswereld, die heel begripvol wist te zijn toen ik mijn abonnement voor medische zorg moest opschorten redenen, voor het dieet dat ik moest volgen, etc. Kortom, een club waar ik oprecht graag een keer terug wil komen, als mijn agenda het toelaat. Nogmaals bedankt voor deze rijke ervaring, en hopelijk tot ziens. Vriendelijk en sportief, Christoffel.
Ik ging met mijn kinderen naar deze school om te kijken hoe het met de trainers gaat. Ik was verbaasd toen ik ontdekte dat mijn kinderen getraind kunnen worden door de bokskampioen van België. Daarnaast was ik verbaasd om te ontdekken dat hij ook geweldig is in het werken met kinderen. Ze zitten in de eerste trainingsmaand en ik zag echt verbeteringen in hun gedrag. Goed werk Stefan en je team!!!
Beste boksschool in Brussel! Bovenkant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid