facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versslager De Laet

Versslager De Laet
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 81 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 354 03 08
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 81
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: versslager de laet wijnegem, slagerij de laet antwerpen, versslager de laet openingstijden, frituur de laet astridplein, de laet slagerij astrid, de laet ekeren, slagerij de laet astridplein openingsuren, de laet hove
Recensies
Sinds Corona onze vaste versslager aan huis. Nog steeds bestellen we geregeld een voorraadje vers vlees netjes vacuüm verpakt, dat in afwachting ingevroren kan worden, en charcuterie. Pico bello in orde, op tijd geleverd met een eigen koelwagen! SUPER!
Gisterenavond stoofvlees en een koude schotel gekocht. Stoofvlees was taai en absoluut niet lekker, en de koude schotel rook vandaag al zuur en was niet meer te eten. Was beide ook een stuk duurder dan gemiddeld bij een slager, met bovendien onvriendelijke bediening. Hier kom ik niet meer terug.
Ik ga er niet veel worden aan vuil maken maar wat een slechte zaak. Vraag je een broodje gaan ze met zen handen in ze haar / gezicht zitten . Loop je aan omdat dat dat rond uit smerig is wordt je ook nog uitgescholden als je netjes aangeeft dat het niet smakelijk is als ze zo een broodje maken . Ik hoop dat de eigenaar is naar gaat denken over de toekomst van zijn zaak 3 sterren op google een 6 op een andere site niet goed !
Super lekker gehakt Vleessla is met veel vlees , preparee , kipsla kip curry bouilliesla allemaal lekker
Onbeschofte kan niet,ik zal mene kalfslever,en paardefilet,wel op een ander gaan hale als je ni graag werkt Perez,ga dan mor aan den dop staan,de zaak ga klantentevredenheid verliezen,zo ordinair ventje,da je bent..
Broodjes altijd in orde en lekker. Enkel Mr Belgium #zonnebank# moet al zijn streke en arrogantie in een groot potje neem er gerust 2 scheppen en weg gooien. Wat een dikke nek en onvriendelijke persoon. Als je zo iemand buiten shopping center in de winkel zet heb je zowiso klanten verlies door zijn houding tegenover klanten. Bekijkt alle klanten als een stuk vuil. Terwijl deze wel zijn loon betalen da nodig heeft om elke dag een zonnebankje te gaan doen.
Ik schrijf deze review omdat ze hier uitdrukkelijk om vragen: ‘een review op Google is altijd welkom’. Of ze hier blij mee gaan zijn is een andere vraag. 14 euro hebben we betaald voor twee broodjes, oké het beleg op zich was lekker. Jammer dat je bediend wordt met een gezicht tot op de grond door een man die je amper aan wil kijken. De broodjes worden maar half doorgesneden waardoor je beleg volledig naast je broodje valt en dit niet te eten is. Wanneer je 14 euro hebt betaald is het dan ook jammer dat je beleg compleet uit je broodje valt en je er dus amper van kan eten. Hier komen wij absoluut niét terug.
Zeer onvriendelijke bediening vandaag, sta je in de rij aan te schuiven nagevraagd wie laatst was, 1 rij op die moment, vond mister arrogantie het nodig om enkel mij niet te bedienen omdat ik volgens hem niet aan de juiste kant aanschoof... Met veel streken riep hij "de volgende" richting de mensen die ondertussen foutief aanschoven. Ik kreeg zelfs de kans niet om het toe te lichten. Zo ga je nog veel klanten verliezen, zet deze boer liever in de werkplaats ipv achter de toog. Blijkbaar lees ik over deze type nog slechte reviews, daar verschiet ik niet van...
Superonbeschofte man! Ik vroeg een broodje prepare. Hij gooit de groenten er eerst op en daarna de prepare terwijl ik nog mayonaise vroeg. Daarna vroeg ik om een nieuw en normaal broodje te maken. Met veel tegenzin heeft hij het gemaakt en zei hij nog ‘ik weet niet wat het verschil is maar bon zal het maken hoe jij het wilt’ nu voel ik mij misselijk na mijn broodje en mijn vriendin ook die krabsalade heeft besteld, zij heeft een portie krabsalade voor 3 personen gekregen in 1 broodje. Ik kom hier nooit meer! Al haar krabsalade viel eruit langs alle kanten van haar broodje.
Woensdag 14 december ovenschotel gekocht bij jullie in de zaak die verpakt was op de 14 de zelf. Vandaag 16 december blijkt deze ovenschotel al in staat van ontbinding is. Ik zou in ieder geval die vers uit jullie titel halen. Mij zien jullie in ieder geval niet meer. Ik
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid