facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versailles Dental Clinic

Versailles Dental Clinic
Adres: Versailleslaan 18, 1020 Brussel, België
Telefoonnummer: 0491 88 50 50
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Versailleslaan
Huisnummer: 18
Postcode: 1020


Openingstijden

maandag: 09:00–20:00
dinsdag: 09:00–20:00
woensdag: 09:00–20:00
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 09:00–20:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Het is geen handicap vriendelijk gebouw
Ik had mijn tweede afspraak met Dr. Koubaity, die mij door de tandarts van mijn moeder werd aanbevolen vanwege een gaatjesprobleem, en die bij hem thuis consulteerde. De vullingen die Dr. Koubaity mij gaf zijn onzichtbaar en ik voel geen ongemak. Hij is echt heel bekwaam en geruststellend.nHet personeel van de kliniek is gastvrij en professioneel, en de kliniek zelf is erg schoon.nNa meerdere tandartsen te hebben geraadpleegd, kan ik hem van harte aanbevelen.
Overal is het schoon. Ik hou van deze plek. Iedereen is erg vriendelijk, ik voel me erg op mijn gemak. Maar toen ik gisteren aankwam werd er een gaatje in mijn tand ontdekt en de behandeling van dit tandbederf was met de tandsteenreiniging nog niet afgerond, ik heb aangegeven dat ik op vakantie ging. het vliegtuig met kiespijn en ik ben heel boos. Waarom was mijn behandeling gisteren afgelopen, ik begrijp niet of het is om elke keer dat ik hier kom geld te krijgen van de Mutuel, maar ik ga op vakantie met een rotte tand wiens behandeling is. onvolledig en ik maak me zorgen over mijn vakantie.nDankjewel
Ik ben erg onder de indruk van de professionaliteit en competentie van het personeel in deze kliniek. Ik ben een patiënt van Dr. Koubaity en hij heeft mij geholpen de angst voor een tandartsbezoek te overwinnen.nHij is echt een hooggekwalificeerde specialist, altijd zeer alert op mijn wensen en supervriendelijk.nSterk aanbevelen!
Ik ben onlangs naar dit bedrijf overgestapt en heb geen spijt van mijn keuze.nDe professionaliteit van de tandartsen is van het niveau, raad ik aan.nDe ruimte is ook erg schoon en goed geïnvesteerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid