facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VerreWeg Outdoor

VerreWeg  Outdoor

Info

Uitrusting voor de avontuurlijke reiziger !



"Outdoor winkel voor de avontuurlijke reiziger , te voet , op het water , met de fiets of 4x4 camper . Bij ons is iederen welkom !"
Adres: Engstegenseweg 37, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 0032495353324
Stad: Zonhoven
Route: Engstegenseweg 37
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Buffalo Systems, Verhuur outdoor materiaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pmc' s Bmx Shop Zonhoven Pmc' s Bmx Shop Zonhoven 3 km Heel goed advies gekregen bij aankoop en super service.
Recensies
Peter is de beste! De service die je hier krijgt krijg je nergens anders. Het advies is op maat en hij verkoopt nog liever niets dan u met iets minderwaardig naar huis te sturen. De prijzen zijn zeker zo goed als elders. Ben hier al jaren klant en blijf terugkeren. Heb verschillende vrienden naar 'de verreweg' doorverwezen en ook zij zijn allemaal zeer tevreden! Super!
Ik heb bij dit bedrijf een slaapzak gekocht. Helaas ging hiermee wat mis bij verzending. Ik ben hierover top geholpen en op de hoogte gehouden door het bedrijf! Ook stond er nog een leuk berichtje in de doos. Maakt het wel leuk persoonlijk. Kortom, fijn bedrijf
Zoek je goede outdoor spullen, met nét dat beetje meer, dan is dit een aanrader! Goede hulp, persoonlijk en op maat informatie over de producten . Een mooie aanbod/collectie en extra mogelijkheden om te bestellen.
Op eerste zicht ziet het er simplistisch uit. Maar als je binnen gaat en begint met de eigenaar te praten.... Merk je dat hij zijn vak kent. Geen praatjes en als hij twijfelt aan iets zoekt hij het uit tot op het bot. Hij heeft een groot netwerk met ervaren mensen en hij aarzelt ook niet om dit te gebruiken. Geen verkoop praatjes zoals ik eerder al schreef maar technisch en eenvoudige uitleg dat zelfs een leek volledig mee zou zijn. Dit is een zaak waar elke outdoor liefhebber gespecialiseerd materiaal kan vinden. Voor de 4x4 liefhebbers die op zoek zijn naar outdoor camping materiaal, this is the place to be! Wilt u voertuig vanbinnen verbouwen? Van wat ik gezien heb deze man werkt zijn inrichting af tot in de puntjes! Als u deze review leest betekent dat u interesse heeft en opzoek bent naar een betrouwbaar iemand...ik zou zeggen spring er eens binnen. Ik had weinig verwachtingen maar was aangenaam verrast toen ik buiten kwam.
Absoluut tevreden. Correcte prijs & vriendelijke en behulpzame service. Hebben InReach gehuurd en konden Peter altijd bereiken met verdere vragen rond het gebruik ervan.
Geeft uitgebreid uitleg over de hangmat die ik zocht. Toch had hij beloofd om de strong webbing na te leveren, maar dat heeft hij nooit gedaan.
Kleine winkel maar met produkten die je niet in andere winkels vind. Zoals packrafts van Alpaca, op maat gemaakte Cumulus-slaapzakken, bikepacking, ... Vriendelijke verkoper die weet waar hij over spreekt.
Zeer vriendelijke verkoper kent zijn vak, mooi ingericht en kwalitatieve producten tegen een goede prijs.
Goede uitleg gekregen over materialen. Hebben zeer goed items ter beschikking.
Top zaak + de goede raad van de vriendelijke zaakvoerder krijg je er gratis bij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid