facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verre Y Table

Verre Y Table

Info

Brasserie -restaurant //Shopping hornu



"Restaurant situé aux abords de la chaussée de Charleroi. Cuisine essentiellement française avec produits frais et de saison.Carte renouvelable toutes les 4 semaines environs.En semaine, possibilité d'obtenir le restaurant pour soirée anniversaire, baptême, communion,...Nous effectuons également des soirées à thème les vendredis ou samedis soirs.Pour tout autre renseignement, n'hésitez pas à nous contacter ;"
Adres: rue de Mons, 280, 7301 Hornu, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 065679505
Stad: Hornu
Route: rue de Mons, 280
Postcode: 7301



op zoek naar gerelateerd: Shopping Hornu, Shopping cora Hornu
Recensies
Ik zal de keuken niet beoordelen omdat ik het niet kon proeven. Ik zal alleen het gebrek aan ernst beoordelen.Ondanks een geaccepteerde reservering was het restaurant gesloten toen ik aankwam. Het minst beleefde was me te laten weten dat hij zijn restaurant niet zou openen.
We gingen dezelfde dag voor het Valentijnsmenu ... zeer mooie omgeving, onberispelijke service, de vriendelijkheid van de eigenaar en de eigenaar beiden glimlachend, en dan het menu ... is zeker .... restaurant aanbevolen gourmet
"Ben" en "Doro" de bazen, vormen een complementair en formidabel team om dit goed ingerichte, schone en aangename restaurant te runnen waar je heel goed eet, seizoensmenu's, kwaliteitswijnen, prijzen binnen de normen, in de zomer kan het kleine terras plaats voor een paar tafels, genoeg om een ​​leuke tijd te hebben... kers op de taart steeds zeldzamer in competitie "pousse" aangeboden... eet smakelijk!
Zeer warm welkom, aangename omgeving, uitstekende maaltijden, verse en kwaliteitsproducten.
Zeer mooi etablissement, zeer goede producten, prettige serviceEten: 4/5
Zeer warm welkom. Mooie inrichting. Zachte, rustige muziek. Goed gegeten.
Klein restaurant erg vriendelijk, of het nu gaat om het personeel of het eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid