facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veronapro

Veronapro
Adres: Meulebeeksesteenweg 22, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 003251407072
Stad: Tielt
Route: Meulebeeksesteenweg 22
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: Verona ramen overname, Veronapro Booischot, Verona ramen garantie, Belorama Tielt, Ramen en deuren Tielt, Veronapro vacatures, Vertirama Tielt, Verbalu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decoglas Decoglas 333 meter Klantvriendelijke, efficiënte zaak met kwaliteisproducten. Men leeft de afspraken na ...
DEVOS Glaswerken - Timmer-en Schrijnwerken DEVOS Glaswerken - Timmer-en Schrijnwerken 2 km Na ontvangst van de gevraagde prijsofferte stond enkele dagen later het gevraagde du...
Recensies
Splinternieuwe ramen besteld, kwaliteit in ondermaats! Onderkant van schuifpui begon te roesten na 1 week regenval. Bedrijf gecontacteerd en nog steeds niet met een antwoord gekomen. Ook zijn deuren verkeerd geleverd, daar ook nog steeds geen antwoord op. Schuifpui niet goed geplaatst. Gaat niet open. Daar ook nog geen antwoord op. Komaan jongens neem eens jullie verantwoordelijkheid. Wij zijn ten einde raad. Kom jullie beloftes na aub!!!!! Kwaliteit 0!!!! Jullie bedrijf is niet eens de 1 ster waard. Ik ga mijn review op al jullie kanalen zetten en haal het er pas af indien jullie netjes werk kom leveren waarvoor ik heel veel heb betaald.
Tijdens verkoop zijn ze heel behulpzaam en wordt er beweert dat ze kwaliteit leveren met garantie! Na dat de offerte getekend is en de ramen geleverd zijn beginnen de problemen. Kwaliteit van de kozijnen is echt zeer laag kwaliteit wat je niet mag verwachten voor de prijs. Bij meerdere kozijnen is gewoon het lak er af of beschadigd. Deuren zijn meerdere malen door de aannemer afgesteld en telkens zakken deze gewoon terug?! Vele krassen op onze nieuwe tegels en zelf deuren die niet eens meer opengaan omdat ze gezakt zijn. Meerdere ramen sluiten niet goed. Scharnierwerk dat niet goed werkt, waardoor sommige ramen niet goed sluiten of open gaan. Schuifpui onder de roest na een week. Meerdere malen onze beklag gedaan wordt doodleuk niks aan gedaan. Meneer Nicolas doet beloftes maar is na de verkoop onbereikbaar. Als je ze belt neemt een brutale onvriendelijke vrouw de telefoon op die klinkt alsof ze haar werk beu is en niet met je wilt meedenken. Mensen wees gewaarschuwd ze hebben een mooie showroom en mooie verkoop praatjes maar leveren troep en garantie is tot aan de voordeur!!
Vreselijk onbeschoft bedrijf! Ik liet nieuwe ramen plaatsen door hen in 2017. Ondertussen gingen ze blijkbaar failliet en moet er helemaal geen garantie of dienstverlening meer gegeven worden bij verkoop zeiden ze nog dat ik 10 jaar garantie had. Ik belde hen op met de melding dat een klink aan een raam kapot was. Een boertige dame nam op en verwees me onmiddellijk door naar hun website formulier. Pas dagen later kreeg ik daar een standaard reactie op met alvast de waarschuwing dat ze niet meer hetzelfde bedrijf waren. Uiteindelijk kreeg ik als reactie dat ik best zelf maar een schrijnwerker in de buurt contacteerde. Ze excuseerden zich nog voor het 'ongemak'. Dienstverlening na verkoop kennen ze hier totaal niet. Blijf weg van dit bedrijf en koop ergens anders je ramen!
Triestig bedrijf als professionnele klant glaslatten besteld via vertegenwoordiger/ verkoper originele offerte werd aangepast na telefonisch gesprek die ik ook in volle vertrouwen tekende. Op de foto die ik hem stuurde is duidelijk te zien dat die glad gelakt moesten zijn en dat werd zelf bevestigd door hem. Wat blijkt nu nadat ik de bestelling ontvangen dat die structuur zijn waarna ik hem op bel, zegt die zo ik heb dat nooit gehoord dat die glad gelakt moesten zijn en ik heb dat nooit gezegd ook het is uw woord tegen dat van mij! Echt schandalig!! Naar dat bedrijf geweest om de verantwoordelijke te spreken die "niet" aanwezig was een ze gingen mij contacteren maar niks meer van gehoord!! Gewoon weg schandalig en triestig!!!
Zelfs 1 ster is nog te veel. Onprofessionele communicatie via sms?? Verkeerde stukken die worden geleverd, maanden wachten op een technieker die kan langskomen.. nog nooit meegemaakt zo'n 'dienstverlening'
Koop hier nooit!!! Oplevering en afwerking laat te wensen over. 6 maanden na oplevering en tientallen herinneringen later nog steeds geen oplossing voor een venster die niet kan sluiten. Amateurisme troef! Ik haal deze post pas weg als het probleem is opgelost.
Ik hoop na mijn bezoek dat het probleem dat al 4 jaar aansleept dat na zoveel beloften eindelijk en de uitdrukkelijke belofte is gedaan dat het zou kunnen opgelost worden .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid