facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VERO Curtains

Info

Live@home showroom * steeds op afspraak * kom ter plaatse * meet op * persoonlijk advies voor het stijlvol aankleden van de ramen van uw kantoor en van uw woning * levering en plaatsing van raamdecoratie op maat *zonwering*gordijnen*stores

Geschiedenis

“There is too much of everything…” zingt de Belg Admiral Freebee.
Deze zin beschrijft misschien uw zoektocht naar de geschikte raamdecoratie. Kies je voor een klassiek gordijn met een “wave” plooi, ga je voor een aluminium jaloezie, of toch maar voor een plissé gordijn met een motief…
Om op deze vragen te antwoorden werd VERO Curtains opgestart. Ik sta u bij in uw zoektocht naar het perfecte compromis tussen functie, esthetiek en prijs.

Neem vrijblijvend contact op!

Ik hoop en ik wens dat onze ontmoeting uitmondt op de plaatsing van uw ideale inrichting.

Adres: Groenveldlaan 29, 1860 Meise
Telefoonnummer: 0032 472 55 69 70
Stad: Meise
Route: Groenveldlaan 29
Postcode: 1860



op zoek naar gerelateerd: Thomas Gordijnen, Thomas en Cok
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BELHiFi BELHiFi 947 meter Zeer goede produkten. Vida prima aangekocht : fantastische phono preamp.! Erg vriende...
Messieur Messieur 1 km Kledingwinkel voor mannen met unieke merken. Persoonlijk advies en service. Zeker aan...
Writing Gifts Writing Gifts 3 km De producten die je hier binnen brengt worden snel gemaakt. Het is van goede kwalitei...
Recensies
Ik ben heel erg tevreden over de hele lijn, van advies tot plaatsing. Een aanrader dus. Als ik de prijs & kwaliteit bekijk en vergelijk met onze vorige raamdecoratie van een bekende keten . Dan zijn we bij Vero Curtains veel beter gesteld.
Veronique kent haar vak. Al van bij de eerste kennismaking klikte het onmiddellijk en gaf ze het juiste advies ivm keuze gordijnen, de juiste kleur, de beste stof... Ook de plaatsing verliep vlekkeloos en correct volgens afspraak! Ik geniet dagelijks van mijn gordijnen, een zeer tevreden klant! Bedankt Veronique!
Travail précis et soigné. Verzorgd maatwerk. Ik raad VERO Curtains zeker aan! Je recommande VERO Curtains!
In Angelsaksische landen zegt men : 'top of the notch' !!!! Graag terug ....
Zeer aangename dame. Spreekt met kennis van zaken. Extra opleidingen volgen zijn haar niet vremd om nog beter haar klanten te kunnen helpen.
Voor top service en kwaliteit ben je bij Véronique aan het juiste adres!
Veronique zorgde voor de final touch van onze nieuwbouw door voor de verschillende kamers de juiste produkten te adviseren in de juiste kleur. De plaatsing verliep vlekkeloos. Een echte aanrader!!
Ik heb raf zijn reviews gelezen
Zeer tevreden over de vriendelijke en vlotte service. Er wordt advies op maat gegeven en ook de plaatsing verliep naar wens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid