facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vermeulen Optiek

Vermeulen Optiek

Info

Ondertussen bijna 30 jaar geleden, april 1988 zijn de deuren van Optiek Vermeulen geopend. Sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een vaste waarde in Middelkerke. De ligging, bijna op het strand is echt wel uniek in België en ver daarbuiten.



"Optiek Vermeulen, meer dan 34 jaar ervaring en enthousiasme. Bij Optiek Vermeulen Middelkerke staat Annemie klaar voor een persoonlijke service met aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen binnen de optiekwereld.In het assortiment vind je optische brillen en zonnebrillen van uiteenlopende merken, alsook brillenglazen, contactlenzen, verrekijkers, telescopen en loepen. Dit alles mét advies van opticien-optometrist-contactlensaanpasser Annemie.Ook na 34 jaar hebben we er nog elke dag zin in om u een vernieuwende look aan te meten. Kom gerust eens langs!Vanaf Pasen tot eind augustus ook open op zon- en feestdagen."
Adres: Zeedijk 139, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: 059 30 52 85
Stad: Middelkerke
Route: Zeedijk 139
Postcode: 8430


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Opticien Westende, Optiek Vermeulen Middelkerke openingstijden, Opticien Middelkerke, Optiek De Landsheer Middelkerke, Optiek Vermeulen, Optiek Vermeulen Merelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek De Landsheer Optiek De Landsheer 484 meter Vriendelijk! Mijn bril die niet hier werd aangekocht werd bijgesteld zonder probleem!
Recensies
Super vriendelijk goede service na verkoop en niet opdringerig ZEKER aanrader
Snel en aangenaam de best uit middelkerke
Goeie vlotte bediening...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid