facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vermeersch Services

Vermeersch Services

Info

Installatiebedrijf van badkamers, sanitair en verwarming.

Geschiedenis

Droomt u van een nieuwe badkamer? Zoekt u een beter renderende verwarmingsinstallatie? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u!

Vermeersch Services biedt u namelijk een totaalconcept aan. Onze gemotiveerde werknemers helpen u met raad en daad gedurende het volledige werkproces. Van het oorspronkelijke idee tot de uiteindelijke afwerking staan wij garant voor een uitstekende service en natuurlijk ook voor het gewenste resultaat. Nadien kunt u eveneens voor onderhoud bij ons terecht. Geruststellend toch?

Ook voor allerhande installatiemateriaal kunt u terecht aan onze toonbanken sanitair en elektriciteit. Met een ruim assortiment kunnen wij voor ieder probleem een oplossing bieden. Een goede dienstverlening is voor ons dan ook essentieel.

Kom vandaag nog langs in onze toonzalen, en ontdek wat Vermeersch Services u allemaal te bieden heeft.



"Ruime toonzaal voor badkamers, verwarming, sanitair en elektriciteit. Eigen plaatsingsdienst voor sanitair en verwarming. Badkamermeubelen gemaakt in eigen atelier. Totaalrenovaties van badkamers."
Adres: Edewallestraat 96, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 051/575 208
Stad: Kortemark
Route: Edewallestraat 96
Postcode: 8610


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vermeersch deconinck badkamers, Vermeersch Deconinck Vladslo, Vermeersch Deconinck folder, Stock Vermeersch handzame Openingsuren, STOCK Vermeersch edewalle online, Paardenwinkel Kortemark, Verthus Keukens, Vermeersch handzame hout
Recensies
Vak mannen, altijd topwerk!
Deze plaats moet je zeker bezoeken, alles voor elektriciteit, gas, water en verwarming
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers
Vanalles voor de "doe het zelver", ook voor huis en tuin. Elec, sanitair, verwarming, verlichting. Potten, pannen en dergelijke. Je vindt het allemaal in deze winkel.
Ik werd zoals gewoonlijk perfect geholpen.
Niets op te merken. Alles zoals het hoort. Vlot personeel.
Goede informatie en goede prijzen
In orde Marc
Super fantastisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid