facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vermarc Sport

Vermarc Sport

Info

Door zijn design en vakmanschap gemaakt in Europa staat de sportkleding van Vermarc Sport garant voor kwaliteit!



"It all began in 1977 with a bold vision of Frans Verbeeck, ex-professional Belgian cyclist and founder of Vermarc Sport: “We will develop the world’s best cycling team wear. With our experience from the world of cycling, using the most advanced fabrics and designed to meet the highest requirements of professional and passionate cyclists.”Today Vermarc Sport brand stands for extraordinary and personalized design, outstanding quality and maximum performance. Its unique cut, comfort and use of high quality stretch Italian fabrics offer the greatest possible freedom of movement."
Adres: Olivierstraat 95, 3111 Wezemaal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 16 58 19 18
Stad: Wezemaal
Route: Olivierstraat 95
Postcode: 3111


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: vermarc outlet, vermarc maattabel, vermarc fietsbroek, vermarc 2017, vermarc 2018, vermarc belgium, vermarc be creative, vermarc sport openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MiewoL MiewoL 1 km Vervaardigen van moderne en historische hoeden in handgemaakt vilt, moderne en histor...
Recensies
Heel goed van info wielerkleding ook grote maten mensen wat breder van schouder zijn de maten gaan tot 8xl en kwaliteit top ieders wat wils ik als ex renner met maatje meer ben zeer te vreden van vermarc top. Met dank aan verkoper Mike.
Ik hoef niets anders meer! Heel tevreden van de kwaliteit van zowel broek, zeem als shirt. Maten komen goed overeen met de maattabel en de kwaliteit van de kleding is zoals het hoort. Snelle levering.
Vriendelijke mensen, goeie bediening. Wat ik besteld had, heb ik kunnen passen en de maten nog gewijzigd. Dank u wel voor de bediening.
Groot assortiment en vriendelijke bediening.
De waren zijn wel goed maar er zijn toch een paar dingen die beter kunnen. Hoe moeilijk kan het zijn om de juiste kledij in een doos te stoppen en te versturen. Heel moeilijk blijkbaar. Als ik een kniebroek vraag verwacht ik geen korte broek. Omruilen geen probleem. Om alles een beetje vlugger te laten verlopen reed ik dan maar naar de winkel zelf 85km retouripv opsturen enz. Ter plaatse bleek dus dat de kniebroek niet op voorraad was, wel een ander model, dus ze hadden zo maar iets opgestuurd. Nadat ik dan het prijsverschil betaalde keerde ik huiswaarts, echter zonder ook maar een enkele vorm van excuses noch een bedankje. Ik denk dat Vermarc grote klanten genoeg heeft en de kleintjes daar niet zo belangrijk zijn.
Zeer waardeloze service. Sinds half mei loopt het contact via de accountmanager, maar alle communicatie lijkt verkeerd te lopen en minimale wijzigingen op een ontwerp laten weken op zich wachten. Daarnaast dient u goed op te letten op 'onzichtbare' kosten die de accountmanager niet aangeeft in het introgesprek, maar wel op de factuur weergeeft nadat je al het volledige proces van ontwerp en aanpassen van kledij bent doorlopen. Veel excuses worden er gevonden, waar een klant totaal niks mee heeft te maken, maar intern opgelost dient te worden. Nadat we onze eerste levering hebben ontvangen een jaar geleden, kwam er nu een bijbestelling. Wij hadden gehoopt dat ze wel geleerd hadden van hun fouten, wederom niet. Ontzettend slechte service en zeer onbeleefde manier van communicatie. Het ergste was wel dat de naar veel problemen de kleding ook nog naar een andere club is gestuurd. Al bij al, vermijd deze leverancier!! En zeker de personen Peggy Vertongen en Philip Verbiest! Met vriendelijke groet, Eelco Franckaert T.C.M.B.
Maat kleding stemt niet overeen met maattabel. Hoge kosten voor verzenden en retour voor klant. Klantenservice is slecht; vraag wordt simpelweg niet beantwoord maar afgedaan met standaardinstructie over ruilen/retouren.
Super vriendelijk. Kennis van zaken en hebben mij enorm goed geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe fietsbroek! Hier kom ik voortaan al mijn fietskleding kopen!
Ontzettend slecht bereikbaar, en slechte service!!! Na een retourzending al anderhalve maand bezig mijn geld terug te krijgen. Op mails word niet of heel laat gereageerd, ik zou een aankoop hier niet aanbevelen.
Service al beter dan vorige keer, t zijn daar gewoon géén winkelbediendes Maar wel goeie marchandies !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid