facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vermaak vzw

Vermaak vzw

Info

Vermaak Vzw is ondertussen een vaste waarde geworden in het bruisend cultureel leven van Haacht. Vermaak Vzw wil met zijn voorstellingen graag bijdragen tot een rijkere sociale en culturele verbeelding.



"Vermaak Vzw: Voor de Grappigste Vlaamse Stand-up ComediansWelkom bij Vermaak Vzw, dé plek waar u kunt genieten van de grappigste Vlaamse stand-up comedians. Wij zijn ondertussen een vaste waarde geworden in het bruisende culturele leven van Haacht en streven ernaar om bij te dragen aan een rijkere sociale en culturele verbeelding.Theatertechniek TheArt:Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw theaterproductie, optreden, toneel-, school- of dansvoorstelling? Theatertechniek TheArt staat voor u klaar.Met onze vlotte service, uitstekende knowhow en hoogwaardige producten garanderen wij dat uw voorstelling tot in de puntjes verzorgd wordt."
Adres: Wespelaarsesteenweg 85, 3150 Haacht
Stad: Haacht
Route: Wespelaarsesteenweg 85
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: GC Den Breughel tickets
Recensies
We zijn al naar meerdere comedy avondjes in Haacht geweest en het was elke keer fantastisch! Heel vriendelijke medewerkers en crew, tickets kopen gaat heel vlot via de website en keer op keer is het een leuke, ontspannen, onvergetelijke avond. En met lekkere drankjes van Brouwerij Haacht! Wij hebben nu al tickets voor het volgende optreden in maart 2022!
Vermaak vzw kort samengevat: "Top team met Top service voor Top vermaak"
Het was geweldig!!! Een super leuke show! Goed gelachen en verbaasd geweest .. Top!!
Goede vriendelijke service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid