facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verlinden interieurbouw

Verlinden interieurbouw

Info

Dressing, badkamer, maatkasten, binnendeuren, binnenschrijnwerk



"VOOR AL UW MAATWERK! Om uw dromen werkelijkheid te laten worden, neem contact op met Interieurbouw Verlinden uit Boortmeerbeek Vlaams-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van timmerwerken en binnenschrijnwerk. Binnendeuren, keukens, dressings op maat, badkamermeubels, laminaatvloeren en plinten, ja ook Gyprocwerken verzorgen we graag voor u. Orde en netheid zijn onze stelregels, vandaar dat elke woning of werf waar we bezig zijn, er gegarandeerd netjes uitziet na de oplevering van het project.Neem contact op met Interieurbouw Verlinden voor een offerte!"
Adres: Haagbeukweg 33, 3191 Hever
Telefoonnummer: 0496 99 30 27
Stad: Hever
Route: Haagbeukweg 33
Postcode: 3191


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Recensies
Heel vriendelijke en correcte persoon die bovendien zijn job goed beheerst en ook samen met de klant nadenkt over de mogelijkheden en implementatie. Correcte prijszetting en professionele afhandeling van de facturen. Komt de gemaakte afspraken altijd na en is ook aanwezig op de afgesproken momenten. Een aanrader in deze tijden van veel beloven en weinig geven. Heeft bij ons een TV-wall gemaakt en ingemaakte schoenkast en dressing. We zijn er supertevreden van! Doe zo verder!
Fantastisch werk geleverd. Verschillende maatwerken en allemaal tip top in orde ! Al heel veel aanbevolen aan familie en vrienden. Zeker doen!
Inbouwkasten laten plaatsen. Mooie afwerking en proper werk.
Steeds een perfecte afwerking met oog voor details! Zéér aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid