facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verleysen/Alain

"Boter, bloem, suiker en eieren zijn nog steeds de basis ingrediënten van alles wat uit de bakkerij komt. "
Adres: Kasteeldreef 71/A , Lede 9340, BE
Telefoonnummer: 053 80 69 97
Stad: Lede
Route: Kasteeldreef 71/A
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Verleysen - Denderleeuw openingsuren, Verleysen online, Bakkerij Verleysen Aalst, Bakkerij Verleysen openingsuren, Verleysen - Moorsel, Bakkerij Lowie, Bakkerij Verleysen vacatures, Bakkerij Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elka Elka 480 meter
Govaert/Herman Govaert/Herman 2 km Dagelijks lekker en vers brood uit de automaat. Rechtstreeks uit de bakoven.
Recensies
Oorspronkelijk een goede plaatselijke, warme bakker maar in de afgelopen tijd zijn er steeds meer filialen bij gekomen. Maar daardoor is de kwaliteit omgekeerd evenredig gedaald. De meeste broden zijn doorgaans goed gebakken en lekker maar gebak, kleine broodjes als pistolets, piccolo's, sandwiches en stokbrood is vaak veel te hard gebakken: keiharde korsten, volkomen uitgedroogd kruim, alles wat je op een mooie zondagochtend niet bij je ontbijt wilt.
10 minuten aanschuiven om dan te horen te krijgen dat het bankcontact bakje niet werkt. Nog wachten omdat ze besloot het te heropstarten, waarna het nog niet werkt. Zonde van de wachttijd als je geen cash bij hebt… Broodjes zijn enorm duur geworden 4,3 voor een smos. Hiernaast is de bediening ook telkens onvriendelijk.
Vlotte en vriendelijke bediening. Lekkere ontbijtkoeken. De pastabeker is ook super lekker, alleen een klein detail. Let goed op dat er geen kraakbeentjes van de kip inzitten. Is gevaarlijk!
Alles lekker bij een goede bediening
Super onvriendelijk. Lijkt net een begrafenis elke keer je naar die bakkerij gaat. Met of zonder die prijsstijging altijd duurste bakkerij van Lede. Niet goed gebakken stokbrood. De rest is wel ok.
Zeer goed echte warme bakker super
De boterkoeken zijn de beste die ik al gegeten heb. De chocolade schilfer koeken waren onze favoriet en die waren de vorige jaren beter. De chocolade is anders van smaak dit jaar dus die kopen we niet meer. Het brood is ook lekker. Bediening is vriendelijk.
Ik stopte na een fietsrit aan de bakkerij. 4 a 5 mensen stonden voor mij in de rij. Het was ongeveer 11.30u. Binnen is er een grote keuze aan brood, gebakjes, taartjes, belegde broodjes en charcuterie. Ik kocht een speldbrood en 2 appelgebakjes. Het gebakje en brood zijn zeer lekker. Smaakt naar meer.
Een broodje pita, met een klein beetje vlees in een paar stukjes tomaat. Saus? Amper te vinden en dat voor bijna €4. Erg.
Ik kom speciaal naar deze bakker voor het vitamientje. Helaas moet je er altijd vroeg bij zijn, tegen de middag zijn ze meestal al allemaal verkocht. Een lekker alternatief is het speltbrood.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid