facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkén Sint-Gillis

Verkén Sint-Gillis

Info

#shoplocal #eatlocal #buylocal #drinklocal ... ontdek de lokale ondernemers van Sint-Gillis Dendermonde. Verkén het b(l)oeiende handelsleven in de grootste Dendermondse deelgemeente.

Geschiedenis

De VZW Verkén Sint-Gillis is de vereniging van ondernemers en zelfstandigen in de Dendermondse deelgemeente Sint-Gillis.

De werking steunt op de volgende pijlers:
Vertegenwoordiging
Verkén Sint-Gillis VZW vertegenwoordigt de handelaars in Sint-Gillis-Dendermonde op verschillende niveaus. Bestuursleden van onze vereniging zijn onder meer actief bij de Stedelijke Adviesraad Middenstand van Dendermonde, Unizo Dendermonde en de gemeenteraad.

Netwerking
Een paar keer per jaar worden activiteiten georganiseerd waarbij leden elkaar op een informele manier kunnen ontmoeten. Op die manier kan interessante informatie worden uitgewisseld, kunnen nieuwe samenwerkingen ontstaan of kan gewoon even worden gepraat met collega’s.

Samenwerking met alle handelsverenigingen in Groot-Dendermonde
Verkén Sint-Gillis is voorstander van een positieve samenwerking met de andere handelsverenigingen uit Groot-Dendermonde, zoals gezamenlijke acties vb. zomerbraderie, fashion/opendeurweekends, eindejaarsacties.

Adres: 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Sint-Gillis-Bij-Dendermonde
Postcode: 9200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestcomité Frans Van Schoorstraat Feestcomité Frans Van Schoorstraat 385 meter Jaarlijks organiseert het Feestcomité Frans Van Schoorstraat een aantal ontspannende ...
Belgische Grasparkieten Club Belgische Grasparkieten Club 1 km De club voor de Belgische grasparkietenliefhebber die het leuk vinden om naast t kwek...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid