facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verivino

Verivino

Info

Verivino is een nieuwe wijnhandel in Sint-Truiden, gespecialiseerd in Europese wijnen als Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk.

Geschiedenis

Verivino staat voor pure en eerlijke wijnen met passie voor het product en respect voor het werk erachter. De bewustwording rondom wijn is cruciaal.

Adres: Nijverheidslaan 5140, Industriezone Schurhovenveld, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 32494295280
Stad: Sint-Truiden
Route: Nijverheidslaan 5140, Industriezone Schurhovenveld
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Wijnhandel Antwerpen, Wijnproeven Sint-Truiden, Ad Bibendum, Wijnhandel Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Bon Vinvant Le Bon Vinvant 1 km Ben je op zoek naar een uniek concept voor een leuk feestje? Le Bon Vinvant is een mo...
Recensies
Top wijnwinkel, je zal altijd super geholpen worden door Laure.
Absolute topzaak in de streek en ver daarbuiten. Zoveel kennis, passie en persoonlijke aanpak is een zeldzaamheid.
Zelden zo een gepassioneerde vrouw met zoveel wijnkennis als Laure ontmoet! De wijndegustatie's waren iedere keer een topbeleving. Een ideaal eindejaarscadeau of relatiegeschenk vinden......dat doe je zeker en vast in Laure haar super gezellige zaak!
Laure doet haar job met veel passie, dat is wel duidelijk :-. Steeds professioneel advies, snelle levering én vooral lekkere wijn! Locatie is ook super om events te organiseren. Super service met advies!
Één van de mooiste zaken in de regio! Top collectie, top service, top locatie! Heel modern ingericht en over alles nagedacht, deze zaak mist niks, alles is op hoog niveau zo voor particulieren als voor distributeurs en horeca! Enorm grote kennis en zeker gastvrijheid!!! Mooi zaak, mooi vrouw, mooi wijnen!!!
Mooie zaak top wijnen top ontvangst een en al vriendelijk weet waarover ze spreekt een aanrader goed bezig doet haar wijnhandel met hart en ziel
Top wijntjes, top gastvrouw
Een prachtige zaak, waar de zaakvoerster er alles aan doet om je te helpen met de wijn te vinden die bij jou past. Haar enorme kennis van wijn en de gezelligheid van de zaak zelf, maakt het gewoon een ervaring die zeker en vast de moeite waard is. Ze zullen mij hier sowieso nog vaker zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid