facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhuizingen Bonte

Verhuizingen Bonte
"Bij elke verhuis die Verhuisfirma Bonte uit Brugge en Beernem uitvoert, gaan niet alleen onze getrainde vakmensen aan de slag.U zet ook zomaar even bijna 90 jaar ervaring aan het werk. Onze verhuisfirma in West-Vlaanderen specialiseert zich immers al sinds 1932 in verhuizingen voor particulieren én bedrijven in de regio.We bieden u een complete verhuisservice aan, waarbij aan zelfs de kleinste details wordt gedacht. Van ladderlift tot meubelopslag, wij zijn uw one-stop-shop voor verhuizingen van topkwaliteit."
Adres: Dirk Martensstraat 10, 8200 Brugge
Telefoonnummer: +3250336600
Stad: Brugge
Route: Dirk Martensstraat 10
Postcode: 8200


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Elias Verhuizingen, Meubelbewaring Brugge, Liftservice, Verhuislift huren Beernem, Verhuisliften, Verhuislift huren Blankenberge, CT Liftservice
Recensies
Deze equipe was zeer vakkundig en uiterst snel klaar met de in-en uitpak van onze meubels. Het tempo waarin de verhuis verliep was uitstekend, net zoals het voorzichtig omgaan met het antiek.
Proficiat aan de firma Bonte! Ze hebben onze verhuis prima gedaan, ondanks omstandigheden dat we er niet altijd bij konden zijn. Ze zijn niet alleen vlug maar daarbij handig en vriendelijk. Prima gedaan! Waarvoor dank. Familie Terriere
Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Ik woonde vroeger op een moeilijk toegankelijk appartement in centrum Brugge, wat de nodige uitdagingen met zich meebracht voor een verhuis. Stephan en zijn team zijn erin geslaagd om alles vlot te laten verlopen, zonder enige schade, op tijd, en altijd met de glimlach. Een dikke pluim!
Zeer leuk samenwerken met deze verhuisfirma! Correcte prijszetting, maar vooral de hands-on mentaliteit en de snelheid van uitvoering zijn me bijgebleven. Stephan weet van aanpakken.
Mijn verhuis is vlot verlopen. Vriendelijke mannen Ze zijn een zeer goed team. De mannen hebben heel veel ervaring . Chapeau voor het zware werk.. .
Het is zeker niet de eerste keer dat ik verhuis, maar wel de eerste keer met de firma Bonte ! Wat een verschil bij de vorige ! Alles volgens afspraak . De drie mannen waren niet alleen héél handig , maar ook snel en hoffelijk ! Zelfs een moeilijke karwei was in een handomdraai opgelost ! Als ik nog es verhuis, twijfel ik geen seconde : het wordt vast en zeker de firma Bonte ! Zelfs als alleenstaande hoef je geen schrik te hebben voor een verhuis.Dank u wel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid