facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VERHERBRUGGHEN BVBA

VERHERBRUGGHEN BVBA

Info

Techniek in vertrouwen, service hoog in het vaandel.

Geschiedenis

VERHERBRUGGHEN BVBA is een familiale KMO opgericht in 1970 door dhr Luc Verherbrugghen, die door de jaren heen een goede reputatie en bekendheid heeft verworven omwille van zijn kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service.



"Hey ! Wij plaatsen uw technische installaties voor verwarming, airco, zonnepanelen, sanitair en ventilatie. Kwaliteitsmaterialen geplaatst door ervaren vakmensen. Dit zowel voor particulieren als KMO gebouwen en kleine industrie. WIj ontwerpen op maat het beste concept voor uw project !"
Adres: De Wallekens 4, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 09 367 53 26
Stad: Laarne
Route: De Wallekens 4
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Verherbrugghen centrale verwarming, Verbruggen kalken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loncke Technics Loncke Technics 4 km Elektrische installaties, herkeuringen, sanitair, centrale verwarming, technische ins...
Recensies
Verherbrugghen is al jaar en dag DE noemer voor professionnalisme en expertise op vlak van HVAC/S....een mooi voorbeeld van een bedrijf dat mee is met zijn tijd, en meekan in de huidige energietransitie! Van residentiele klanten tot KMOs/industrie, Gunter en zijn team staan klaar om een oplossing uit te werken voor uw specifieke noden/behoeften.
Zeer tevreden over de geleverde service installatie nieuwe condensatieketel! Correcte prijs & afspraken. Vriendelijk personeel.
Zeer betrouwbare loodgieter. Nieuwe gasbrander geplaatst, met veel uitleg. Factuur volledig volgens offerte.
Firma was langsgekomen voor een offerte, 6 maanden later nog geen offerte ontvangen terwijl er wel telefonisch werd gezegd dat ik die ging ontvangen na de keren dat ik belde.
Real professionals ! En nu de zonnepanelen !
Heel tevreden over de deskundige plaatsing van een airconditioning! Zeer betrouwbaar!
Prima service, correcte prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid