facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vergo

Vergo

Info

Wij zijn actief in de renovatie van woningen. Hebt u dus een te renoveren woning die u wenst te verkopen, neem gerust contact op.

Geschiedenis

WIJ ZIJN STEEDS OP ZOEK NAAR TE RENOVEREN WONINGEN. Indien u een te renoveren woning wenst te verkopen, kan u steeds contact met ons opnemen. Wij komen snel langs en bieden u een correcte prijs.

Vergo is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande huizen tot moderne woningen met alle hedendaagse faciliteiten. We werken enkel met erkende aannemers met een goede reputatie waarmee we sinds lang een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd. Zo zijn we er zeker van dat we een woning van topkwaliteit kunnen aanbieden voor een correcte prijs die kan dienen als eigen woonst of investeringseigendom.

Adres: Anzegemsesteenweg 35, 9770 Kruishoutem
Telefoonnummer: 0472 78 20 88
Stad: Kruishoutem
Route: Anzegemsesteenweg 35
Postcode: 9770



op zoek naar gerelateerd: Vergo Waregem, Vergo BVBA, Vergo Zemst, Te koop Ouwegemsesteenweg, Reutelstraat 24 Wevelgem, Vergo Galva, Vergo Coating
Recensies
Goeie ervaring met Vergo Professioneel, goede afwerking. Bezoeken aan de huizen verlopen op een aangename manier. Ook achteraf niet opdringerig. Zeer goede ervaring !!! TOP !!
Heel interessant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid