facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verfcenter Inlijstingen Woondecoratie De Bever

Verfcenter Inlijstingen Woondecoratie De Bever

Info

Verfcenter - Woondecoratie - Inlijstingen De Bever

Geschiedenis

Verfcenter De Bever is een groot- en kleinhandel in verf, muur- en vloerbekleding van professionele merken


In onze afdeling Woondecoratie De Bever vindt u een ruime keuze van stoffen, raamdecoratie op maat en worden er meer dan 120 behangpapieren gepresenteerd.
Verder geven wij gespecialiseerd kleuradvies en organiseren we tal van workshops (bv. behangen en schilderen) voor onze klanten.

Aarzel niet om ons te contacteren!

Het inlijsten van uw tekeningen, handwerkjes, foto's en kunstwerken is onze specialiteit !



"Welkom bij Woondecoratie & Verfcenter en tevens webshop De Bever in Lommel. Dé referentie voor verf, behang, gordijnen, vloerbekleding, parket, woondecoratie en inlijstingen.Indien u vragen hebt voor ons, spring gerust binnen of neem contact met ons op."
Adres: Koning Leopoldlaan 197, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011/54 00 41
Stad: Lommel
Route: Koning Leopoldlaan 197
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inlijstingen lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borrenbergs Interieur Borrenbergs Interieur 88 meter Vriendelijke ontvangst. Peter helpt je rustig gordijnen kiezen en geeft ook advies. M...
Scrappy Sisters Scrappy Sisters 137 meter A small scrappy store to shop digital scrapbooking supplies
F&M Wonen F&M Wonen 1 km
Heytens lommel Heytens lommel 2 km Wij zijn super tevreden over de geboden en geleverde service. Adviseur An is een vri...
Fermolux SE bvba Fermolux SE bvba 4 km Zoals altijd netjes op tijd geleverd en vakkundig geplaatst met nodige zorg voor het ...
Recensies
Deze winkel is niet meer wat het geweest is. Hun berekenen de hoeveelheid behang dat wij nodig hebben via de bouwplannen van woonkamer. Krijgen 10% korting op alle behang 3 muren effen kleur en 1 accentmuur. Kom ik tot conclusie dat het te weinig is zeker 2 rollen Wij bellen omdat te melden, de muren bij ons zijn 2,60m hoog en niet 2,50m. Waarop die mevrouw antwoordt geen nood je komt toe met het behang. Accentmuur 1 rol teveel en ander behang rara 2 rollen te weinig.Terug naar de winkel om dat te melden . die rol teveel nemen wij niet terug zeggen hun en die was nog volledig ingepakt. andere rollen bij bestellen. Ter compensatie gaan ze een potje verf maken om de kleine witte naden weg te werken. Wanneer we de bijbestelde rollen behang gaan halen, geen potje verf gekregen en die twee extra rollen behang geen 10% korting meer terwijl HUN hadden fout geteld. Rolletje behang kost al snel 65€. Dus 1 rol behang waar we niets mee zijn en 2 rollen zonder korting opeens =+/- 78€ weg gegooid En dan al gemeld dat ze de inkomhal en de boven door hun mag gedaan worden. Nu ook niet meer. Daar zien ze me nooit meer en goede mondreclame krijgen ze al helemaal niet meer.
Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam
Decoratie winkel waar je verf, behang, vloerbekleding en raamdecoratie kan vinden. Kortom alles om van je huis een warme thuis te creëren. Vriendelijk personeel en snel geholpen. Pakjes brengen voor verzending en/of ophalen kan je hier ook.
Hebben me goed geholpen
Onze behang en schilderwerken werden uitbesteed aan een andere firma, zonder dat we dit wisten. Toen we aanhaalde dat het behangpapier niet overal tegen elkaar kwam en er reeds verf was losgekomen en gebarsten kregen we als antwoord: ons personeel heeft dit niet gedaan, we hebben met een andere firma moeten samenwerken door ons volle order boek, je zal bij die firma moeten vragen voor een rechtzetting. Ik had een contract met de bever, niet met een andere firma. Wanneer je uitbesteed ben je nog steeds verantwoordelijk voor gebreken.
Je krijgt er degelijke uitleg over de producten en hoe ze te gebruiken.
Goede kwaliteit en vriendelijke personeel. Goede uitleg en overleg hoe je een plaats moet of behoord te verven
Geven goede Info. Kwalitatief hoogstaande verven...
Mooie winkel met kwalitatieve producten. Fijn advies waar de tijd wordt genomen voor de klant. Makkelijk parkeren voor de deur.
Geert heeft mij geholpen met een roestverftechniek. De resultaten zijn PRACHTIG!!!! DANK JULLIE WEL XXX
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid