facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verdegem

Verdegem

Geschiedenis

De firma Verdegem is sinds 1967 een familiebedrijf waar u als klant in de watten wordt gelegd. De drie Verdegem-generaties en hun team van professionele medewerkers met jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat u op elk moment een uitmuntende service krijgt.

Bij Verdegem neemt u geen enkel risico. Bij de aankoop, de levering, de installatie en de dienst na verkoop, wordt u met de grootste zorgen omringd. Uw totale tevredenheid, daar gaan voor. Elke dag opnieuw.

Voor Verdegem is het niet genoeg om gewoon mee te zijn met de trends. Wij maken er ook een erezaak van om steeds vooruit te kijken en u de technologie van de toekomst te kunnen aanbieden. Zo zijn we zeker dat het toestel dat u koopt niet alleen ‘van deze tijd is’, maar ook klaar is voor de toekomst. Uw waarborg voor jarenlang plezier.

De familie Verdegem en haar sympathieke vaklui zorgen er voor dat u 100% tevreden bent!



"Selexion Verdegem uit Ertvelde - Evergem Oost Vlaanderen staat bekend voor zijn uitstekende toestellen van topmerken zoals Miele AEG LG Samsung Bose B&W Yamaha etc, degelijke productinformatie en een team van experten dat altijd paraat staat.Onze know how bij installatie en service dienst na verkoop staan garant voor jarenlang genieten van uw aankoop."
Adres: Pastorijstraat 11, 9940 Ertvelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093446337
Stad: Ertvelde
Route: Pastorijstraat 11
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: Electro winkel Evergem, Verdegem Ertvelde Facebook, Selexion, Bekatel Ertvelde, TELENET winkel Ertvelde, Verdegem Openingstijden, Hamerlinck Ertvelde, Verdegem Vastgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bekatel Bekatel 389 meter top service, vriendelijk, altijd klaar met glimlach erbij en zeer goede uitleg en zel...
Recensies
2 QLED TV's gekocht op 24 november, binnen de week waren ze beiden geïnstalleerd door een zeer goede plaatser! Totaal geen opmerkingen op dit bedrijf.... Indien ik in de toekomst nog nieuwe schermen nodig heb zie je me zeker terug.
Heel vriendelijk geholpen in de winkel bij keuze van mijn nieuwe tv en soundbar. De service is top. Alles werd heel vlot geïnstalleerd en voldoende uitgelegd over de instelling en werking van mijn producten. Zeker een aanrader !!! Bedankt
Super goed geholpen , bij de herstelling van de vaatwasser.
Altijd goed geholpen.
Winkel waar ze uitleg geven bij je aankoop en goede service achteraf .vriendelijk onthaal en vlug geholpen.
Heel mooie zaak met een ruim aanbod , vriendelijke en snelle bediening . Heel goede service na verkoop . Een aanrader voor aankoop van uw toestellen.
Ik ben altijd heel tevreden geweest maar toen ik er gisteren was verschoot ik toch. Dat de prijzen iets duurder zijn ok kan ok mee leven maar dat de Samsung soundbar 33% duurder is dan bij Samsung en 20% duurder dan andere concurrenten dat is een brug tever. Ik verschoot opnieuw toen ik merkte dat je plots 54 euro moet betalen voor levering ik dacht en dat was altijd zo dat de meerprijs in de service zat maar dat is niet meer zo. Dus mij zien ze daar niet meer 8 januari 2022 update
Zeer goeie service! Ook een winkel waar men zelf nog reparaties uitvoert voor je huishoudtoestellen.
Winkelpersoneel vriendelijk, technieker ronduit bot. Ik zeg dit niet omdat het niet de recuperen valt, kan best. Het eerste wat hij zei was "moet ik daarvoor een nieuwe microgolf plaatsen, wat is dat nu". Toen ik vroeg om de papieren in te vullen "waarom, heeft toch geen zin". Als ik op het eindevroeg "kan ik de papieren ontvangen" ., was het antwoord " ik weet dat wel niet he, komt er eens om". Beleefd is anders. En er waren nog aanwezigen, de verzorgers, die mijn verhaal kunnen bevestigen.
Vriendelijk en eerlijk advies in de winkel, correcte bestelling van een nieuwe vaatwas en snelle plaatsing aan huis, coronaproof! Nuttig advies en tips tijdens de plaatsing door de installateur. Tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid