facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verdecon BV

Verdecon BV

Info

HD Reinigers, Schrobmachines, Veegmachines, Industriële stof-waterzuigers en alle machines en toebehoren die met reinigen te maken hebben. Verkoop, Service en Onderhoud.



"Johan Verbeeck, zaakvoerder van Verdecon B.V. te Aarschot, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop, het onderhoud en het herstel van industriële reinigingsmachines. Het reinigen van een industrieel pand vraagt aangepast materiaal. Onze machines zijn dan ook van de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor de aankoop en het onderhoud van veegmachines, schrobmachines, stof- en waterzuigers en hogedrukreinigers. Bovendien adviseren wij u graag opdat u steeds de beste reinigingsmachines in huis haalt. Accessoires voor industriële reinigingsmachines kopen. Wij hebben alle toebehoren en reinigingsproducten voorhanden, net zoals eventuele accessoires of herstelstukken."
Adres:
Telefoonnummer: +3216356260
Stad: Aarschot



op zoek naar gerelateerd: Zaman Hogedrukreiniger, Industrieel kuismachine, Professionele kuismachine, Kuismachines voor vloeren
Recensies
Al een paar machines gekocht. Goed van prijs en prima service.
Top service. Nog nooit in de steek gelaten!
Net even goed geschrokken van deze 'verkoper'. Amai, nog maar zelden zo aangesproken geweest door een 'professional'. Zaterdag hadden we gebeld, omdat we een interessante schrobmachine hadden zien staan op hun website en we dringend 1 zochten. Meneer vertelde ons dat de machine nog beschikbaar was en hij nog andere toestellen had staan. Hij zou helpen zoeken naar een geschikt toestel voor ons. We mochten vandaag dus langskomen. Zo gezegd zo gedaan. Vandaag vertrokken om 9.30u. We moesten een 10 minuten op voorhand iets laten weten, dan zou meneer naar het filiaal komen. Hij woont echter in de buurt. Bij het bellen leek het of meneer nog in zijn bed lag. Hij was zeer kort en onbeleefd. Toen we vertelden dat we er binnen n 20 minuten zouden zijn, vertelde meneer ons doodleuk dat er geen machines meer op voorraad zijn. Deze zijn dus blijkbaar zondag nog allemaal verkocht. Bij controle op zijn website achteraf, zien we dat desbetreffende machine nog steeds te koop staat. Andere machines zijn ook nog beschikbaar. Zaterdag hebben we tegen de avond gebeld! Toen ik hem aansprak op de onprofessionele werkwijze, werd meneer zeer arrogant. Alsof wij verkeerd waren. Ik mag blij zijn dat mijn neus er nog aanhangt. Wij zijn de afspraak netjes nagekomen en hebben ons vrijgemaakt op een feestdag om te komen kijken. Ik raad deze firma dus zeker niet aan. Zeer onbeschofte, grofgebekte 'verkoper' die er niet voor terug deinst om je een blaasje wijs te maken. Aan 'de verkoper': Bedankt voor het verdoen van onze kostbare tijd! Probeer aub beter met je klanten om te gaan in de toekomst.
Hele snelle reparatie en nog goedkoop ook ! Heb zelfs nog getwijfeld om nieuw te kopen want de prijs was echt goed. Merciekes voor de topservice !
Toffe ervaring gehad met deze firma Goede prijs kwaliteit En een heel goede service gehad Veel uitleg gehad over het machine Deze mensen weten waar ze over praten
Snelle herstelling van de hoge drukreiniger van mijn vader. Vriendelijke verkopers!!! Goede service. Bedankt Johan.
Zeer positieve ervaring met Verdecon op alle vlakken. Kwalitatieve machines, goede en snelle service + goede naverkoop. Installatie van de machines gebeurde door Verdecon zelf, direct gebruiksklaar mét advies. Top!
Zeer goede service en klantvriendelijkheid gaan voorop, je merkt dat Johan dit met hart en ziel doet en een rugzak vol ervaring meedraagt. Gewoon top!
Top service! Uitstekelijke vakkennis en topkwaliteit qua producten! Mijne vloer blinkt gelak ne spiegel! Bedankt Verdecon!
Perfecte service en vakkennis! Een topper om op een eerlijke en betrouwbare manier zaken mee te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid