facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verblijfpark De Wielen

Verblijfpark De Wielen

Geschiedenis

Tussen de vlakke polders en het Noordzeestrand bevindt zich het rustig en net kampeerverblijfpark.

Het kampeerverblijfpark ‘De Wielen' werd opgericht door de familie Baillieu in het jaar 1978. Door de jaren heen werd het kampeerverblijfpark verdergezet door Eddy & Karine Baillieu-Schol.

Hun inzet en kennis is wat nu het kampeerverblijfpark is, een moderne door Toerisme Vlaanderen vergunde 3 sterren kampeerverblijfpark voorzien van alle noden voor de terecht veeleisende klant.

Vandaag zijn de kinderen ook actief in het kampeerverblijfpark zodat deze traditie verder kan gezet worden en de toekomst kan verzekerd worden.



"Verblijfpark De Wielen is een modern vergund Verblijfpark voorzien van alle noden voor de veeleisende klant. Verblijfpark De Wielen verwelkomt toeristen voor een kort of lang verblijf in Blankenberge. Het merendeel van onze klanten zijn residentiële kampeerders die elk jaar terugkomen.Daarnaast zijn er nog de plaatsen voor kortverblijvers zoals de kampeerauto’s. Voor de kampeerauto’s hebben wij verhardekampeerautoplaatsen aangelegd voorzien van alle luxe zoals bv. Verwarmde douches, toiletten en WiFi. Kampeerauto’s kunnen ook terecht op onze privé plaatsen 1 met een sanitaire unit en 1 zonder sanitaire unit. De ontmoetingsplaats voor onze gasten is het café-restaurant dat in het voorjaar elk weekend open is en tijdens de zomer 6 op 7."
Adres: Zeebruggelaan 135, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: 050/41/22/67
Stad: Blankenberge
Route: Zeebruggelaan 135
Postcode: 8370



op zoek naar gerelateerd: Camping de Wielen te koop, Chalet te koop Camping de Wielen, Staanplaats caravan Blankenberge, Verblijfpark België, Chalet te huur blankenberge, Camping Marina Blankenberge, Parkeren camper Blankenberge, Vakantiepark Blankenberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Bonanza Camping Bonanza 105 meter Camping aan de rand van Blankeberge op 10 min fietsen van de kust en de tram. Superm...
Verblijfpark Dallas Verblijfpark Dallas 1 km Net terug thuis van onze allereerste campervakantie. Wij verbleven 4 nachten op Dalla...
Recensies
Prima, verzorgde plaatsen voor campers op fietsafstand van de zeedijk van Blankenberge. Vriendelijke en behulpzame uitbaters. Wij hadden voor 2 nachten gereserveerd, maar na de eerste overnachting werd mijn man de volgende dag onverwacht opgenomen in het ziekenhuis van Brugge. Ondanks het feit dat alle plaatsen gereserveerd waren voor de volgende dagen, heb ik zonder probleem een nacht kunnen bijboeken en mochten we de volgende dag wat langer blijven tot mijn man weg mocht uit het ziekenhuis en we terug naar huis konden. Indien de camper zou verplaatst moeten worden, wat uiteindelijk niet hoefde, wilde de uitbater dit zelfs voor mij doen. Dit alles was een hele geruststelling die we ten zeerste waarderen. Wanneer we nog eens naar Blankenberge gaan, weten we dus een prima camperplaats om te verblijven !
Prima camping op fiets afstand van de zee en omliggende badplaatsen zoals De Haan en Oostende met gewone conditie. Aardige gastheer; we mochten een fietsslot lenen. Heerlijk weekend aan zee gehad! Water kost 1 euro voor 100 liter. Douchen 50 cent voor 3 minuten. Douche bij de receptie heeft een hardere straal . Je staat best dicht op elkaar, vonden wij niet erg omdat we toch meer weg waren.
Prijs vond ik te veel en toch nog douche betalen
Geweldige,verzorgde Camping. Met speeltuin.
Er is hier een tennis veld. En er is mooie speeltuin voor de kinderen. Het is hier echt een super Kamping ik ben heel tevreden.
Een fantastisch,verblijfpark met een toffe uitbater.Kort samengevat een fijne familie.
Nette camperplaatsen combinatie van gras en asfalt. Sanitair is wat verouderd maar nog functioneel en redelijk proper. Voor te douchen dient men wel jetons aan te kopen. Check-in is wat onduidelijk naar mijn mening. Maar men dient zich aan te melden in de kantine, van daaruit regelt men alles. Prijs is zeker ok en concurrentieel. Speeltuin: Aanwezig voor de kids gelegen naast de kantine. Toiletten: Wat verouderd sanitair, maar nog steeds redelijk proper en functioneel. Picknickgebied: Tafels en bankjes aanwezig.
Blankenberge. Even polshoogte gaan nemen. Het was er proper en ordelijk. We vluchten samen met anderen weg van camping Dallas Blankenberge, sinds deze laatste in maffia handen terecht kwam.
Verzorgde verblijfpark rustige en mooie omgeving
Geen aanrader! Hutjemutje, caravanplaats super dicht op andere kampeerders. Wifi werkt vaker niet dan wel. Warm water muntjes moet je extra kopen. Bij de douche is de temperatuur niet instelbaar. Voelde me er totaal niet welkom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid