facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verbiest Pro Solutions

Verbiest Pro Solutions

Info

Verbiest Pro Solutions is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in totaaloplossingen op maat voor uw IT-infrastructuur op basis van Apple systemen.

Geschiedenis

Verbiest Pro Solutions is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in totaaloplossingen op maat voor uw IT-infrastructuur op basis van Apple systemen.

Met een ervaring van meer dan 12 jaar (X-Alt Systems/Macfactory) wordt u correct en eerlijk geadviseerd in uw ICT-investeringen en grafische oplossingen.Wij bieden u een totaaloplossing op maat voor uw benodigde IT-infrastructuur.

Niet enkel de grafische markt, die reeds lang gebruikt maakt van Apple, maar de hele B2B sector heeft een grote behoefte aan dit stabiele platform. Investeer nuin iOS en OSX en bespaar uzelf een hoop ellende, geld én stress!

Vooral met de integratie van de iPhone en iPad managet u heel uw bedrijf tot een communicatief en succesvol concern.



"Verbiest Pro Solutions is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in totaaloplossingen op maat voor uw IT-infrastructuur op basis van Apple systemen.Met een ervaring van meer dan 20 jaar wordt u correct en eerlijk geadviseerd in uw ICT-investeringen en grafische oplossingen. Wij bieden u een totaaloplossing op maat voor uw benodigde IT-infrastructuur.Niet enkel de grafische markt, die reeds lang gebruikt maakt van Apple, maar de hele B2B sector heeft een grote behoefte aan dit stabiele platform. Investeer nu in iOS en OSX en bespaar uzelf een hoop ellende, geld én stress! Vooral met de integratie van de iPhone en iPad managet u heel uw bedrijf tot een communicatief en succesvol concern."
Adres: kloosterstraat 149, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 0468 10 51 52
Stad: Bornem
Route: kloosterstraat 149
Postcode: 2880


Recensies
Zeer correcte kerel, topservice
Zeer tevreden over de service en vakkennis bij de aankoop van diverse Apple producten.
Vlotte en uitstekende service. Deze man heeft veel expertise en heeft mijn iMac gered. 1000x dank, Tom!
Topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid