facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verbeke/Stijn

Adres: Beekstraat 158 , Drongen 9031, BE
Telefoonnummer: 09 227 64 04
Stad: Drongen
Route: Beekstraat 158
Postcode: 9031


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Heule/Roger Van Heule/Roger 200 meter Schitterende bakker, unieke oude bakwijzen, zeer lekker!!!
De Waele-Haenebalcke De Waele-Haenebalcke 3 km Heerlijk brood, lieve bediening, nieuwe Charlotte met aardbei en mango zeer lekker. E...
Recensies
Geweldige bakker, alles in huis. Wij gaan er speciaal heen voor onze taarten als er gelegenheden zijn. Die zijn altijd erg verzorgd en super van smaak! Speciale vragen worden vervuld en met een glimlach afgehandeld. Top!
Beste bakker ooit. Leren kennen toen ik in Drongen zat en ik woon nu in Gent, maar ik rij graag verder voor deze koeken en brood. Service altijd top en ik heb nog nooit zo'n lekkere 8-en gegeten als hier. Chapeau!
Voor belegde broodjes kun je beter ergens anders heen. Broodjes op zich waren lekker maar zo karige belegt dat ik nauwelijks een half broodje met beleg had.... Beetje zonde van lunch
Vriendelijke bediening. Lekker brood en lekkere boterkoeken
De topper vind ik nog steeds de zelfgemaakte bokkenpoten die ik telkens meeneem als ik ergens op bezoek ga. Uitgebreid gamma broodsoorten. Best brood bestellen en betalen als je de zondagmorgen niet lang wil aanschuiven
Ruime keuze aan heerlijk gebak, taarten en koeken. Lekker vers brood iets beperkter qua keuze, en ook een assortiment fijne vleeswaren. Én vriendelijke bediening. Een dikke aanrader in de buurt!
een zeer klantonvriendelijke bakkerin. Wij hadden een keihard broodje gekregen. Toen ik dit bij mijn volgende bezoek aan de bakkerin vermeldde, zei ze dat dit absoluut onmogelijk was, maw. ik stond daar maar wat uit mijn nek te kletsen??? Ik vind dit uitermate grof en klantonvriendelijk. Iedereen maakt aleens een fout, dat is menselijk. Je fout niet kunnen toegeven is heel arrogant.
Een brood noemen ze dat dan... Er zat niet eens een gat in mijn brood maar gewoon een hele krater. Ook vroeg ik een bruin brood maar kreeg sandwiches in de plaats.
Een onderneming die een pluim verdient...je hebt restaurants met drie sterren...en je hebt bakkers met vijf sterren... M.V.G. Een tevreden klant op weg naar deze bakkerij.
Beste brood en gebak in omstreken persoonlijke mening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid