facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Venalis Veilinghouders

Venalis Veilinghouders

Info

Venalis, een vaste waarde binnen het veilingwezen.



"Venalis-Galle Veilinghouders NV verkoopt goederen uit stocks en hoofdzakelijk uit faillissementen en bewindvoeringen.Door onze overname van Galle Veilingen Waregem mogen wij ons toch de grootste speler van Vlaanderen noemen. Onze markering is daarom ook van hoge kwaliteit en intensiteit om zowel opdrachtgevers als klanten te dienen. Zowel opdrachtgever als klant moeten toch wel begrijpen dat wij afhankelijk zijn van enkel de visuele vaststelling van de goederen waarbij wij nooit zekerheid hebben over de kwaliteit en de werking. Dit dan zeker over faillissementsgoederen! Om die reden richten wij dan ook minimum 3 kijkmomenten in waarop wij jullie zeer graag verwelkomen!"
Adres: Vierwegstraat 281, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 051/22.22.55
Stad: Roeselare
Route: Vierwegstraat 281
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Veilingen België, Top 10 veilingsites België, Loten faillissementen, Beste veilingsites België, BOPA Veilingen, Openbare verkopen, Online veilingen België, Openbare veilingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
REO Veiling REO Veiling 4 km Snelle bediening bij een dagmenu van goede kwaliteit.
Recensies
Al vaker veilingen gekocht via dit veilinghuis, maar niet meer tevreden. Het was zeer druk, er wordt dan aan je gevraagd of je de kavels weet staan. Erg dat je als klant in hun enorme opslag zelf zou moeten weten waar het staat. Daarnaast amper plaats om te parkeren. Als je dan vraagt goederen langs de deur achter naar je wagen te mogen brengen, mag het niet en moet je over de baan met een kar of transpalet tot aan je voertuig wandelen, dat terwijl je anderen wel ziet laden via die doorgang. Ze halen producten uit de verpakking voor de foto's en laten het dan op een hoop liggen. Als je het dan zelf terug wilt inpakken jaagt men je op dat je maar alles in een kar moet gooien en aan je auto kan je er dan mee doen wat je wil. Zijn snel om je betaling te controleren en je je handtekening te laten zetten op hun documenten maar klant vriendelijkheid kan wel een heel stuk beter.
Ik geef iedereen een kans maar inderdaad de meeste reviews kloppen hier. Zetten een veiling open met start en einddatum. Ben je op eind winnaar, maar dan wordt plots de veiling met een week verlengd. De uitleg die volgt: "Dit was geen veiling maar een aankondiging, maar er zijn er altijd wel zoals u die hierop bieden." Wat een antwoord van een bedrijfsleider. Als je een aankondiging doet, doe die dan maar zet deze dan niet open als veiling waarop je kan bieden met een start en einddatum, nu wordt de aankondiging wel verlengd met een week met mijn hoogste bod, dit ruikt echt naar malafide praktijken en totale onkunde, maar dit kan ik al afleiden uit het mailverkeer van Francis.
Wij hebben ons bedrijf gestopt wegens ziekte en alles werd verkocht via Venalis. Was de slechtste zet die we toen gezet hebben om met hun in zee te gaan. Als het aan mezelf lag zou ik hun zelf -1 geven en dit bedrijf aan iedereen afraden die in wil vereffening gaat . Deze man kan hem overal uitpraten. Wees gewaarschuwd.
Ik lees hier veel negatieve commentaren, maar zelf heb ik al een paar keer iets gekocht bij een openbare verkoop , en altijd correct verlopen . Het is een ganse organisatie om een verkoop tot een goed einde te leiden.
Heel verwonderd was de veiling quasi perfect . Loten goed omschreven . Afhaling was top , hulp gekregen van de medewerkers . Ruim voldoende medewerkers ....top veiling en afhandeling . 1 tip : laat combinatielot niet vroeger aflopen Dan de individuele loten . Zo heb ik een combinatiekavel gemist . Voor de rest , top .
Kopen er al jaren en nog nooit negatieve ervaringen gehad. Steeds correct in afhandeling.
Ik was de hoogste bieder in een lot, doch kreeg na afloop van de veiling geen enkel bericht. Ik nam eerst telefonisch contact op. Men verzocht mij een e-mailbericht toe te sturen, wat geschiedde. Hierop kwam geen enkel antwoord. Daarna nog twee e-mailberichten toegestuurd en nogmaals tweemaal telefonisch gecontacteerd. Bij de laatste oproep werd gezegd dat het waarschijnlijk een administratieve fout was en dat ik het lot cash kon betalen bij afhaling. Eens gearriveerd voor de afhaling was de organisatie totaal chaotisch. Er stond een rij van zo'n twintig personen en na een uur stonden we enkele meters verder. Na twee uren en dertig minuten eindelijk bij het "onthaal". Men vond het niet onmiddellijk terug... Ook van eerdere communicatie wist men plots niets meer af. Totaal geïrriteerd heb ik gevraagd hoe we dit konden oplossen. Antwoord: waarschijnlijk werd het lot ingehouden wegens een te laag bod...?! Waarom het startbod dan niet hoger lag is een raadsel. Ook volgde hieromtrent geen enkel bericht en bij contactname ook geen enkele opvolging. Men heeft mij nadien op een erg onbeschofte manier wandelen gestuurd. Ik schrijf weinig reviews, maar gelet op de omstandigheden wil ik anderen verwittigen voor deze veilingwebsite. Totaal onbetrouwbaar, onbeschoft, ... !!!
Veiling gedaan waar alles fout liep. Slechte foto’s, fotos op hun zij, verkeerde beschrijvingen, veel beloftes van Roderick, beloven maar maar niet van zijn woord, zeer lang moeten wachten op centen, fouten in velingsysteem..voel me bedrogen en opgelicht Venalis mijden als de pest..
In het verleden heb ik reeds enkele dingen gekocht en liep alles correct. De laatste veiling een lot gekocht, toegewezen, betaald, naar de afhaaldag geweest en de factuur gekregen. Maar toen bleek dat ze het reeds met iemand anders meegegeven in een gegroepeerd lot. In feite hebben ze MIJN EIGENDOM dus opnieuw verkocht. Zo gezegd staat alles onder nazicht van een deurwaarder maar dat betwijfel ik.
Gaan gewoon s ´avond woning binnen en nemen goederen mee. Zonder dat eigenaar hier op de hoogte van is, maw inbraak. En dan met wetgeving als argument afkomen. U betreedt prive eigendom. Jullie wereld draait volledig rond zoveel mogelijk geld maken op de miserie van een ander, zonder enig respect voor de gedupeerden, leveranciers,...Maar gelukkig zijn er de wetten die jullie beschermen. Eigenlijk zegt de google score genoeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid