facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velotrans

Velotrans

Info

Verhuur minibussen, aanhangwagens voor fietsvervoer

Adres: Oude Baan 13, 1933 Sterrebeek
Telefoonnummer: 0032475695567
Stad: Sterrebeek
Route: Oude Baan 13
Postcode: 1933


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Planet Kid's Planet Kid's 2 km Wat een aangenaam ervaring!! De kinderen heb ik amper gezien tijdens ons bezoek daar,...
Recensies
Wij hebben helaas schade gehad aan de gehuurde Ford Transit...niks aan te doen, het was onze fout. Er werd ons wel gezegd bij inlevering door de verhuurder dat de schade nog wel meeviel oa kleine bluts en wat krassen, ok oef. Groot was de verrassing dat we ineens een factuur van bijna 1000 euro! in de bus kregen zonder pardon. Exta sneu nadat we onderweg wel wat hinder ondervonden. De temperatuur van de motor ging nogal snel in 'overdrive' bij een snelheid van 120 km/u in combinatie met de airco, onderweg gemeld aan de verhuurder, echter geen reactie. Er was een fietstrailer gekoppeld aan de Ford Transit, maar in principe zou dat geen probleem mogen vormen. Soit, het was geen pretje om in een file in Z-Frankrijk zonder airco te staan én vervolgens met de ramen open de weg voort te zetten op de autostrade aan een max. snelheid van ocharme 110 km/u...Neen, wij komen hier niet meer terug!
Busje gehuurd voor 6 personen en 4 fietsen achteraan op een rek in de koffer incl dakkoffer voor een weekje Frankrijk. Prima week gehad. Handig systeem om de fietsen vast te zetten. Voldoende ruimte voor bagage en geen extreem grote wagen om mee door de steden te rijden. Snelle communicatie.
100% positief! Zeer snel antwoord. Duidelijk en volledig, zoals het hoort. Over de kwaliteit van het busje kan ik nog niets zeggen want we moesten onze huur wegens omstandigheden jammer genoeg annuleren, maar ook dit werd snel en correct behandeld. Dank je wel, Rudi, hopelijk kunnen we snel weer samenwerken.
Al verschillende malen busje gehuurd. Correct geïnformeerd, controle voertuig bij afhaling en terug brengen busje, zoals het hoort. Zeker en vast een aanrader!!!! En correcte prijs!
Zeer goede verhuurservice! Ideaal en praktisch om met een groepje vrienden te gaan fietsen! Comfortabele busjes om te reizen!
Opgelet! Oneerlijke verhuurder. Bel me gerust voor meer info: +32 495 45 98 90.
Prima en zeer vriendelijke service.
Rudi levert topdiensten!
Vreselijke communicatie! Ik vroeg om een ​​offerte, ik had het mis. Ik heb vriendelijk verzocht om de data te corrigeren, nooit antwoord gekregen. Ze zijn gewoon... verdwenen. Ook geprobeerd op Whatsapp, geen antwoord iemand heeft het bericht gelezen. Ik probeerde te bellen... voicemail. Nou, ik denk dat ik het gewoon moet opgeven.
Supervriendelijk! Vans zijn gloednieuw en zeer comfortabel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid