facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velofixer

Velofixer

Info

Mobile Bicycle repair



"Lucien, c’est une histoire de cyclistes, pour les cyclistes. Nous disposons de très bons produits et développons de nombreux services tels que le financement, l'assistance et l'entretien, afin que vous puissiez profiter de votre vélo en toute quiétude.Lucien is een verhaal van fietsers, voor fietsers.Met ons juiste aanbod aan producten en diensten zoals financiering, bijstand en onderhoud, zorgen wij dat jij de stap kan maken naar de fiets en zonder zorgen nog lang.Lucien, that’s a story from cyclists, for cyclists.With our qualitative offering of products and services, such as financing, assistance and maintenance, we ensure you can enjoy your bike with peace of mind."
Adres: Rue des Pierres 9 Steenstraat 9 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0473 48 06 98
moc.rexifolev@ofni
Stad: Brussel
Route: Rue des Pierres 9
Huisnummer: Steenstraat 9
Postcode: 1000


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: velofixer flagey, brompton brussel, velofixer brussel, fietsenmaker brussel, velofixer bruxelles, fietsherstel brussel, fietsenwinkel brussel, velovixen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietspunt Centraal Fietspunt Centraal 543 meter Mijn fiets had al enige tijd stilgestaan en gevolg was dat de ketting wat roestig was...
Bike-Shop Bike-Shop 1 km
Point Vélo Nord / Fietspunt Noord Point Vélo Nord / Fietspunt Noord 1 km Had mijn fiets gisteren ochtend binnengebracht met problemen aan de rem en de versnel...
Bike Your City Bike Your City 4 km Dringend binnenbandjes nodig in deze vreemde tijden, en Bike Your City kwam de dag er...
Recensies
Ze hebben mijn fiets een model dat al jaren niet meer in productie is al verschillende keren hersteld en ik heb bij hen dure banden, een zadel, leren handgrepen,...gekocht. Aan de telefoon zei men mij vandaag dat ik mijn fiets weer kon binnenbrengen om mijn lekke band te repareren. Ik werd weggestuurd omdat ik de fiets niet bij hen gekocht had, wat ook niet kon want ik heb mijn fiets al van VOOR Velofixer zelfs al bestond.
Professionele winkel. Maar ik ben niet tevreden omdat een eerste, simpel onderhoud, van een fiets die ik hier al prijzig kocht, €90 was. Amai, ik doe het wel zelf voortaan. Daarnaast heb ik om de één of andere reden altijd een ongemakkelijk gevoel wanneer ik praat met de eigenaar.
Ondanks de vermelding op jullie website dat dringende herstellingen wel mogelijk zijn en daarnaast een positieve recensie ‘wat zeggen onze klanten’ , vind ik het heel spijtig dat jullie me niet uit de nood wilden helpen met mijn lekke band. Dit druist niet alleen in tegen de algemene basiswaarde van behulpzaamheid , maar ook tegen enige vorm van commercialiteit.
Na jaren klanten geweest te zijn werden onderhoud en herstelling platte band vandaag geweigerd. Helemaal niet commercieel. De volgende koop ik zeker niet bij jullie.
Hallo, kocht er een Brompton en een e-bike Hartje i-Sy. Het onthaal is steeds vriendelijk. SMSje als de fiets hersteld merk je duidelijk een verschil! Personeel is drietalig en goed opgeleid en beleefd. KWALITEIT heeft een zekere prijs, niet?. Een goede fiets is een investering.Alle accessoires zijn originele merken. Fluo oranje POC-handschoenen, 'k geniet er elke dag van..
We zijn al enkele jaren klant bij velofixer, ik kocht er mijn Brompton. De service is geweldig, vooral Amor spreekt verschillende talen, waaronder Nederlands, vlot en is enorm klantvriendelijk. De andere medewerkers spreken niet altijd Nederlands en communicatie kan iets stroever zijn maar iedereen is correct. Het grootste pluspunt vond ik persoonlijk dat nog geen enkel factuur met overdreven leek. De werking is zeer transparant en de kosten zeker niet buitensporig. Dit maakt voor mij dat ik deze winkel/dit atelier volmondig kan aanraden aan al wie het wil horen.
Bij Velofixer altijd correct en vlot geholpen voor herstelling. Ook deze keer, en vooraf telefonisch op de hoogte gebracht van een ingreep die een zeker risico inhield voor het kader van mijn Victoria. Eind goed, alles super goed. En voor een meer dan redelijke prijs. Het loont de moeite om door vaklui te laten herstellen in plaats van zelf te sleutelen.
Top service! Ik breng hier geregeld mijn fietsen binnen voor onderhoud en ben altijd heel tevreden over de geleverde diensten. Ik ben ook tevreden over de producten die ik hier heb gekocht. Verder, heb ik altijd het gevoel dat ik correct word geholpen en niet in't zak word gezet.
Top service ook na aankoop van mijn fiets! Bedankt voor de goede zorgen.
Top service, top team, bakken ervaring!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Velofixer met het openbaar vervoer


Bourse 50 meter
3
4
Bourse 110 meter
33
95
Manneken-Pis 180 meter
48
Bourse 200 meter
89
Brussel Beurs 200 meter
126
127
128

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid