facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velo Vinci

Velo Vinci

Info

Bicycle Store in Duffel !!! Sale and repair

Geschiedenis

Een nieuwe fietsenzaak in Duffel city!
Renovatie pand gestart eind 2013 en begin april 2014 de deuren geopend.

Sjef De Wilde begon op zijn 16de met een paar vrienden te fietsen en sindsdien heeft het hem niet meer losgelaten.
Zijn sportieve carrière als profwielrenner heeft hem vele mooie momenten doen beleven. Gedurende lange tijd kon hij van zijn hobby zijn beroep maken en heeft hij in mooie ploegen gereden waar hij de kans kreeg om in elke klassieker in België te starten.
Een mooie ervaring die hem op vele plaatsen heeft gebracht, veel levenswijsheid geleerd heeft en vele vriendschappen heeft opgeleverd.
De laatste jaren kende hij spijtig genoeg ook een paar tegenslagen en in november 2013 besloot hij om alles in dit nieuwe avontuur te steken!

Door zijn jarenlange ervaring in het profpeloton zullen de klanten van Velo Vinci met heel wat raad en daad bijgestaan worden.

Sjef": Ik ben zelf een rasechte Duffelaar en 'de oude videotheek' leek me de ideale plek voor mijn droom te verwezelijken."

Hopelijk mogen we ook jou binnenkort verwelkomen in onze winkel waar ruimte, kennis en service onze troeven zijn!

Adres: Leopoldstraat 131, 2570 Duffel
Telefoonnummer: +3215637287
Stad: Duffel
Route: Leopoldstraat 131
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: Opendeur Fietsen, Fiets Mechelen, Fietsenzaak Mechelen, Fietsenwinkel fiets, Speed pedelec huren Mechelen, Koersfiets huren Mechelen, Elektrische fiets Mechelen, Fietsenwinkel Mechelsesteenweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van de Velde - Fietsen bvba Van de Velde - Fietsen bvba 1 km Vriendelijk, down to earth, zonder show, eerlijk.
Recensies
Ik passeerde voor het in orde brengen van een giant fiets . Bij het binnenbrengen werd mij een kost van 50 euro gecommuniceerd. Toen mij moeder de fiets ging halen werd er plots 230 euro gefactureerd. Nooit een tussentijds contact opname of telefoontje om de vervijfvoudiging van de prijs of extra werken te communiceren…. Of zelfs mijn akkoord te vragen … De enige optie betalen … wellicht is dit hier de manier van werken …
Vroeger altijd heel tevreden, maar dit helaas bijgesteld door de meest recente ervaring: een relatief eenvoudige herstelling onder verzekering na een aanrijding in recht die maar liefst een dikke 10 weken duurde. Ik kan begrijpen dat onderdelen moeizaam geleverd worden en je hier misschien niets aan kan doen, maar het is vooral de onjuiste en onware communicatie die me tegen de borst stootte. Vele malen lieten ze weten dat de fiets 'vandaag' op de planning stond, zowel bij het opstellen van een offerte +/- 2 weken als voor de reparatie zelf +/- 8 weken, maar dat was duidelijk gewoon onwaar. Terwijl de reparatie zelf wel al rechtstreeks aan hen betaald was door de verzekering. Als je weet dat de fiets 5 dagen per week gebruikt wordt om van en naar het werk te rijden en je gedurende tien weken geen fietsvergoeding ontvangt, maar wel dure benzinekosten in de plaats krijgt, dan wordt dit een heel dure herstelling. Telkens we proactief informeerden naar de stand van zaken, werd je nogal geïrriteerd en bot te woord gestaan. Allemaal niet erg klantgericht. Bij afhaling van de fiets stond bovendien het stuur nog scheef... Ik wil hun capaciteiten als fietsenmaker an sich niet in twijfel trekken, maar op vlak van klantgerichtheid en communicatie is nog wel wat werk. Wij voelden ons alleszins niet gewaardeerd als klant.
Ik zou liever geen ster geven maar dat gaat niet. Absoluut een schande voor alle fietswinkels. Fiets daar gekocht, heeft al veel problemen gehad. Nu laatst achterwiel stuk. Fiets heeft er 4 weken gestaan. 3 keer voor gebeld, herstelling stond 3 keer niet in de computer, elke keer gezegd dat het achterwiel besteld was en dat hij dan ging klaar zijn. Na 4 weken vertelle ze me dat het wiel nog steeds niet is besteld omdat ze er moeilijk kunnen aangeraken bij dat merk omdat ze geen verdeler meer zijn. Dan ben ik hem daar gaan halen, staat ze er nog wat mee te lachen in hun werkplaats. Als ze de fiets in de winkel zette kon ze nauwelijks hare lach inhouden. En het enige wat ze konden vertellen was dat ze er niets op kon zeggen. Blij dat er dan nog andere fietsenmakers zijn waar je wel op kan rekenen.
Beste fietsemaker ooit,vriendelijk klantvriendelijk en gemotiveerd.ik zal nooit een betere fietsewinkel vinden.een dikke pluim!!!!!
Nogmaals hartelijk dank Danny, Nele en Sjef om me weer zo snel uit de nood te helpen! Merci! Hans
Binnen- en buitenband vervangen op 15' tijd. Topservice!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Velo Vinci met het openbaar vervoer


Duffel Leopoldstraat 70 meter
52
53
550
555
Duffel Leopoldstraat 100 meter
52
53
550
555
Duffel Leopoldstraat rondpunt 100 meter
Duffel Leopoldstraat rondpunt 130 meter
Duffel Gemeentehuis 340 meter
52
53
550
555

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid