facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velo Goffeau

"Réparation et entretien sur rendez-vous uniquement. Je ne serai pas disponible du 17 au 27 Aout"
Adres: Place Fernand Cocq 18 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 0478 51 08 64
Stad: Ixelles
Route: Place Fernand Cocq 18
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doner Bekane Doner Bekane 383 meter Vriendelijk en efficiënt! echte fietsliefhebbers
Point Vélo Luxembourg Point Vélo Luxembourg 760 meter Voor een redelijke prijs krijg je een vriendelijke en snelle service voor een kleine ...
Ahooga Ahooga 973 meter Na 6 jaar met een Ahooga plooifiets - 4 jaar niet-elektrisch; daarna mét motor: 5*. ...
Unik Bikes Unik Bikes 2 km
Cycles Devos Cycles Devos 2 km Op 25 mei 2021 MTB gekocht bij Devos. Na amper 4 keer gebruikt te hebben ja.. tijdsge...
Recensies
U moet bellen om een ​​afspraak te maken. Zeer flexibel voor schema's en in mijn geval reparatie slechts in één dag gedaan.
Je brengt een onopvallende fiets waarvan het stuurklapmechanisme moet worden gerepareerd, de verkoper vraagt ​​je waar je hem hebt gekocht op internet wat de prijs is 180 euro en lacht je hartelijk uit om zijn lachende klanten. Als hij vond dat mijn fiets het repareren niet waard was bijna nieuw, zou hij kunnen doen alsof hij uitlegt dat hij niet weet hoe hij deze reparatie moet uitvoeren en zijn spottende opmerkingen kan houden zonder te insinueren dat het bezit van een goedkope fiets ons een schurk maakt. Ik denk dat een goede fietsenmaker ALLE fietsen repareert, ongeacht de aankoopprijs, of in ieder geval probeert. Anders kan het ook van baan wisselen. Ik geef één ster omdat het me naar een kraakpand wees waar iemand mijn probleem zou kunnen oplossen en voor de "hallo" toen ik binnenkwam. En omdat ik niet de mogelijkheid heb om nul te zetten. Nooit meer.
Eerlijk en vriendelijk! Ik raad aan !
De beste fietsenwinkel van Brussel! De eigenaar weet alles van fietsen en is zeer behulpzaam. Prijzen zijn goedkoop om te repareren en ze zijn snel klaar! Beveel deze winkel zeker aan. Ze hebben ook geweldige add-ins voor je fietsen die je nergens kunt vinden!
Na enkele onaangename en/of te dure ervaringen in Brussel te hebben opgedaan, kwam ik met enige ongerustheid met mijn fiets in deze winkel aan. En ik heb eindelijk de zeldzame parel gevonden. Ik ga er altijd terug voor onderhoud, reparaties, aankopen, werkelijk alles want: - de eigenaar is super gastvrij, attent en ik heb nooit lang hoeven wachten. -hij onderzoekt de fiets ter plekke kort, schat meteen de reparaties in door duidelijk uit te leggen waarom hij waarschijnlijk dit en dat onderdeel zal moeten vervangen, maar zonder ooit onaangenaam te zijn tegenover een soms oneigenlijk gebruik van mijn kant. heb meteen een idee van de prijs en een waarschijnlijke datum om de fiets op te halen. -hij respecteert zijn offertes, en tot nu toe heb ik mijn fiets altijd kunnen ophalen vóór de geplande vertrekdatum en heb ik tijdens het onderzoek minder moeten betalen dan begroot. Als dat niet geweldig is.... -de communicatie per sms om aan te geven dat de fiets klaar is en de factuur die per e-mail wordt verzonden, is slechts de kers op de taart van een onvergelijkbare professionaliteit.
Hallo ! Dinsdag werd ik voor reparatie van mijn fiets afgezet bij Goffeau, gelegen aan het Fernand Cocqplein... Na verschillende sms-contacten met de beheerder over de voortgang van de herstellingen en eventuele extra's. Ik werd teruggevonden tot op heden mijn fiets die mij bijna nieuw lijkt! Dus als je op zoek bent naar een fietsenmaker in Elsene, raad ik "Goffeau" aan. Goede dag voor jullie allemaal :
Vriendelijke en kwaliteitsvolle service, zeer betaalbare prijzen. We nemen de tijd om je te adviseren over de verschillende fietsen die te koop zijn en reparaties zijn snel.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Blij om te zien dat de winkel zich goed heeft ontwikkeld sinds de tijd dat het een mini-oppervlakte was aan de Rue Malibran. Beste wensen !
Geweldige fietsenwinkel met een zeer vriendelijke, efficiënte, zeer professionele eigenaar met eerlijke prijzen.
Onberispelijke service. De baas geeft je graag goed advies en de prijzen zijn scherp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid