facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velo deluxe

Velo deluxe

Info

Velo deluxe wil klanten een goede service aanbieden op gebied van verkoop met een leuke mix aan kwalitatieve merken en producten in de fietsbranche.



"Ruime fietsenwinkel met ophaaldienst voor uw onderhoud en herstellingen.Verkoop van volgende merken: BMC, Gazelle, dutch id, Granville, Victoria, Qwic, Urban Arrow, Frog, BFK"
Adres:
Stad: Assebroek



op zoek naar gerelateerd: Velo deluxe webshop, Bikesensation, Fietsverhuur Beernem, Fietsenmaker assebroek, Bmc beernem, Bikesensation Beernem, Fietsenwinkel, E-bike Tielt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
keurslagerij finesse keurslagerij finesse 633 meter Zeer kwalitatief vlees! Goeie bediening, vlot en correct. Een aanrader!
Lacarta Lacarta 697 meter Op dinsdag 16 augustus kraskaart en nog wat kaartjes besteld, zou 2 tot 3 werkdagen d...
De Drie Zwanen De Drie Zwanen 1 km Heel behulpzaam,niet opdringerig.
Bakkerij Matthys Bakkerij Matthys 2 km Vriendelijke bediening, iets wat je moet proeven, zijn de Antwerpse pistolets.
Happy Ness Happy Ness 2 km Souvenirs fonkelen in brugge centrum
De 4 Seizoenen De 4 Seizoenen 2 km Super mooie boeketten,bloemstukken.een aanrader
Klasseslager Timmerman-Ryckaert Klasseslager Timmerman-Ryckaert 2 km Lekker! En een vriendelijke bediening.
Slagerij Jana & Frederik Slagerij Jana & Frederik 2 km Prachtig winkel, goed service en lekker gerechten
Slagerij De Fruyt Slagerij De Fruyt 2 km 5 sterren voor deze slagerij. Eerste maal dat ik hier kom, en direct genoten van de k...
Markerworld.be Markerworld.be 2 km Online shop ivm karpervisserij
De Broodkeuken De Broodkeuken 2 km Beste bakker van Brugge? Het brood zit vol met gaten en het vult niet, en de ontbijtk...
Recensies
Ik kocht een mountainbike bij Sam en ben enorm tevreden over zijn service en de producten. Hij denkt ook enorm mee met de klant, indien er iets niet naar wens is vb. kleur van de fiets voorziet hij sowieso een oplossing. Bij velo Deluxe krijg je deskundig advies en kwalitatieve producten tegen betaalbare prijzen. Een winkel waar de klanten op de eerste plaats komen! Een echte aanrader voor alle fietsers!
Helaas niet zo goed als gehoopt. Wat ze beloven aan de telefoon vooraf werd totaal niet nagekomen en veel excuses waarom het niet werd nagekomen maar geen sorry. De herstelling was helaas ook niet helemaal in orde. Bij een onderhoud verwacht je bijvoorbeeld dat de remmen weer goed werken maar dat is niet het geval. Het geeft mij geen vertrouwen om terug te gaan.
Deskundig advies en raad op maat bij de kleurkeuze, het samenstellen en het opbouwen van mijn custom build BMC Teammachine. Het team van VeloDeluxe heeft zich in bochten gewerkt om de fiets vervroegd af te hebben, zodat ze mee kon op reis. Dikke merci :
We hebben twee fietsen gekocht bij Sam en zijn enorm tevreden van de goede service. Enorme aanrader!
Zeer vriendelijke mensen die deze winkel uitbaten, vroeger kwamen ze mijn fietsen ophalen via hun ophaaldienst en terug afleveren wanneer deze klaar waren, maar nu ze een 2e winkel met werkplaats hebben geopend in Knokke ben ik daar vaste klant. Hun deskundigheid en correctheid is top en dit samen met prijzen die lager zijn dan bij iedere andere fietsenwinkel waar ik al geweest ben maakt dit zeker een aanrader. Een echt plezier om er een langs te gaan ik kan deze winkel aan iedereen aanraden.
Toen m’n crank van m’n fiets kapot was en 2 andere fietsenmaker mij er niet mee konden helpen ben ik bij deze fietsenwinkel terecht gekomen. Zij hebben het kunnen fixen! Mn fiets werd nadien thuis afgeleverd. Topservice!!!
In een jaar al twee maal beroep moeten doen wegens probleempje met de fiets. We doen veel kilometers en dan moet er al eens iets hersteld worden. Fietsen worden opgehaald en teruggebracht. De service is super! deskundigheid is uitmuntend. prijzen zijn meer dan billijk. Deze fietswinkel is een aanrader wegens een grote klantgerichtheid, eerlijke prijzen en ze kennen hun vak.
Ik ben naar de opening van de winkel geweest en die was dik in orde het is een ruime, overzichtelijke, moderne winkel. Er is een groot aanbod aan elektrische en gewone fietsen. Er zijn ook kinderfietsen te koop, van loopfietsen voor de allerkleinste tot kinderkoersfietsen. een mooi assortiment. Ook hebben ze een grote keuze aan accessoires, van fietsmanden tot fluohesjes voor kindjes. De winkel is zeer goed bereikbaar er is parking vlak voor de deur. Over de hersteldienst weet ik nog niet veel, maar die is veel belovend. Binnen een bepaalde straal komen ze je fiets thuis ophalen, super handig!
Ruim aanbod aan fietsen. Zaakvoerders met een grote passie voor het fietsen. Kortom een toplocatie om je favoriete fiets uit te kiezen die later kan onderhouden worden via hun ophaaldienst.
Heel vriendelijke plek en snelle service ! Een must voor fietsliefhebbers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid